Cadavrul lui Razvan Ciobanu, mutat? Imagini noi cu trupul lui, publicate de Info Trafic Actualități

Publicat: 30 apr. 2019, 15:19 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Luni, 29 aprilie 2019, Razvan Ciobanu a murit intr-un oribil accident de masina. Nu purta centura si a fost proiectat prin geamul din dreapta.

Cadavrul lui Razvan Ciobanu, mutat? Imagini noi cu trupul lui, publicate de Info Trafic Actualități. ATENTIE! Imagini cu puternic impact emotional in galeria foto. Nu va uitati daca aveti probleme cu inima!

Conform ziaruldeiasi.ro, Info Trafic Actualități a publicat o noua imagine cu trupul lui Razvan Ciobanu. In poza, fata lui este acoperita cu un chenar alb. In rest, hainele de pe el sunt desfacute si au urme sub spatele creatorului de moda, de parca ar fi fost tarat.

Cadavrul lui Razvan Ciobanu, mutat?

„Dupa efectuarea primelor fotografii de catre persoana care a observat automobilul iesit in decor si copacii retezati, se pare ca o alta persoana a intors cu fata in sus cadavrul, pozitie in care a fost gasit de echipajul de Politie.

Dealtfel, suntem in posesia unui material video care arata o alta pozitie a cadavrului, filmat cu telefon mobil, si Politia nu este inca la fata locului, in semiîntuneric, aprox ora 6.30 dimineata.

Acesta este pe spate, desi urmele de sange de pe camasa arata ca ar fi fost strapuns de varful de ciot, din pozele cu fața in jos.

Nu il putem posta, din motive lesne de ințeles.

Cadavrul are escoriații minore, dar urme de hemoragie in canalul auricular (in ureche) ceea ce conduce la prezumtia producerii unei fracturi de baza de craniu, dupa lovirea capului de trunchiul copacului, cu deces rapid.

Cum arata trupul lui Razvan Ciobanu

Pata rosie de pe camasa nu este sange, ci un imprimeu de pe camasa de blugi.

In ultima poza, facuta la Mamaia, poarta aceleasi haine si nu are la gât nimic.

Fața nu prezinta escoriații, hematoame.

Pe buza de jos are urme de pãmânt.

Nu este exclus ca acesta sa fi fost gasit decedat la volan, si scos, mutat.

Sã speram ca Politia sa isi faca treaba, si sa ancheteze pe cei vinovati de schimbarea pozitiei cadavrului, de furt, si inadverdentele create in cercetarea de la locul accidentului.

Se pare ca mai multe persoane s-au perindat pe langa cadavru, care nu poarta nici ceas, nici vreo bijuterie, nimic, in toate pozele”, se precizează pe pagina de Facebook (Info Trafic Actualități).

CAUZA MORTII lui Razvan Ciobanu. Ce au gasit medicii legisti la autopsie!

Razvan Ciobanu a murit in Saptamana Luminata. Ce se intampla cu sufletul lui

Trupul lui Razvan Ciobanu a fost ridicat de la morga din Constanta. Mama lui e devastata de durere!

Imagini cu taranii din Sacele care luau obiecte personale si parti din caroseria masinii lui Razvan Ciobanu! Un Barbat a fost filmat in timp ce ii bea sucul!

Vica Blochina despre ultimele clipe ale lui Razvan Ciobanu: „Era foarte nervos, cauta masina!”

Ultima dorinta a lui Razvan Ciobanu. Ce voia sa faca cu ardoare

Razvan Ciobanu a murit in una dintre cele mai sigure masini din lume! Regina Angliei si familia ei folosesc acest model! Ce masina conducea el de obicei?

BOMBA! Motivul real pentru care Razvan Ciobanu nu purta NICIODATA centura de singuranta!

Declaratie soc de la proprietara masinii in care a murit Razvan Ciobanu: „Sa vedem cine o sa ma despagubeasca. Nici nu-l cunosc personal pe Razvan Ciobanu”

Detaliu de ultima ora! Razvan Ciobanu a scris un SMS in timp ce conducea cu viteza si fara centura! Mergea fara GPS si se ratacise, d-asta gonea puternic!

Publicat: 30 apr. 2019, 15:19 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă