Ultima dorinta a lui Razvan Ciobanu. Ce voia sa faca cu ardoare

Publicat: 30 apr. 2019, 09:34 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Luni, 29 aprilie 2019, in a doua zi de Paste, creatorul de moda a fost gasit mort, la 7.00, in Sacele. Acesta a murit in urma unui accident auto grav.

Ultima dorinta a lui Razvan Ciobanu nu a fost indeplinita niciodata. Conform prietenilor sai care au oferit mai multe declaratii in mediul online si la tv, designeru dorea sa isi curete reputatia.

In ultimul an, Razvan Ciobanu a avut mai multe probleme. A fost implicat, in vara lui 2018, intr-un scandal urias cu droguri. A dat cu subsemnatul pe la DIICOT si a marturisit, la TV, ca nu are nicio implicare. Cu toate astea, Kanal D l-a dat afara de la Bravo, ai stil!

Ultima dorinta a lui Razvan Ciobanu

Si, de aici, problemele au inceput sa apara. Razvan Ciobanu a ramas, treptat, fara surse de venit. Asa ca a fost nevoit sa se imprumute pentru a avea ce manca. Dorinta lui Razvan Ciobanu a fost de a isi curata numele si de a isi face afacerea sa mearga.

Irina Schrotter, buna prietena cu creatorul de moda, sustine ca Razvan isi dorea sa reinvie afacerea. Isi dorea o colectie noua de haine si un manager care sa gestioneze afacerea si finantele lui.

Razvan Ciobanu era depresiv

„Nu îl mai căuta nimeni, nu mai exista pentru nimeni. Că a dormit timp de două luni pe o canapea a unei cunoștințe, fiind fără sens, vitalitate, sprijin, speranță. Era depresiv, deconectat, voia să dispară, spunea că era ca o legumă care nici măcar nu mai era curioasă când durerea se va neantiza.

Apoi, ca un personaj de basm, fără Sfinte Vineri și Duminici, și-a scuturat armura ruginită și a luat-o efectiv de la capăt. S-a ridicat și s-a reinventat, a construit din nou, ne-a dat iar lecții de stil și de umanitate”, a comentat Aura Stan pentru republica.ro.

Avocata Laura Vicol, prietena buna cu Razvan Ciobanu

”Mâine sper să fie terminată toată ancheta poliției și va fi transportat la București. Voi anunța pe pagina mea de Facebook capela la care va fi depus trupul, precum și locul la care va avea loc înmormântarea. Cei care doresc sa îi aducă un ultim omagiu, să îi aprindă o lumânare și să îi aducă o floare îi așteptăm acolo.

Îmi cer iertare, toate aceste discuții, îmi cer iertare pentru că nu pot participa la ele pentru că mă dau peste cap. De la 16 ani am crescut împreună cu Răzvan, m-a învățat cum să mă îmbrac . M-a învățat ce parfum să folosesc. Îi datorez foarte multe și din această cauză nu pot să vorbesc la rece despre toate aceste lucruri, nu pot, îmi cer scuze..” a încheiat în lacrimi intervenția de la România TV, avocata Laura Vicol.

Razvan Ciobanu a murit in una dintre cele mai sigure masini din lume! Regina Angliei si familia ei folosesc acest model! Ce masina conducea el de obicei?

BOMBA! Motivul real pentru care Razvan Ciobanu nu purta NICIODATA centura de singuranta!

Declaratie soc de la proprietara masinii in care a murit Razvan Ciobanu: „Sa vedem cine o sa ma despagubeasca. Nici nu-l cunosc personal pe Razvan Ciobanu”

Detaliu de ultima ora! Razvan Ciobanu a scris un SMS in timp ce conducea cu viteza si fara centura! Mergea fara GPS si se ratacise, d-asta gonea puternic!

Publicat: 30 apr. 2019, 09:34 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă