Inmormantare Razvan Ciobanu. Cand si unde va avea loc. Preotii nu ii vor face slujba?! VIDEO

Publicat: 30 Apr. 2019, 15:00 Vedete

Pe 29 aprilie 2019, Razvan Ciobanu a fost gasit mort langa masina unei prietene. Conform martorilor, a petrecut la Sunwaves si apoi a luat masina ei.

Inmormantare Razvan Ciobanu. Familia, prietenii si cei mai apropiati de cercul lui au inceput pregatirile. Rudele se pregatesc de priveghi in seara aceasta, a doua zi de Paste. Avocata Laura Vicol, o prietenă a lui Răzvan Ciobanu de peste 27 de ani, a oferit detalii.

In prezent, trupul lui Razvan Ciobanu se afla la Morga Cimitirului Central din Constanța. Dupa ce necropsia e gata, medicii legisti vor elibera un raport oficial. Acestia vor informa politia despre substantele gasite in trupul creatorului de moda. SOC! Ce avea Razvan Ciobanu in SANGE cand a murit. S-a adeverit tot ce credeam despre el. 

Dupa ce necropsia va fi gata, trupul lui Razvan Ciobanu va ajunge la Bucuresti. Cel putin asa sutine prietena lui de o viata, avocata Laura Vicol. Ea era cea care il ajuta pe designer in toate problemele cu legea. In urma cu cateva saptamani, Razvan Ciobanu a fost acuzat de furt. Numele lui inca aparea si in dosarul din vara, deschis vedetelor care au fost prinse consumand droguri.

Inmormantare Razvan Ciobanu – joi, 2 mai 2019

Razvan Ciobanu va fi inmormantat joi, 2 mai 2019, la Cimitirul Progresul, din Bucuresti. 

„Răzvan a fost, este familia mea. Sunt niște clipe cumplite. Sunt în stare de șoc. În cursul zilei de mâine va fi adus la București. Trupul lui Răzvan Ciobanu va fi depus într-o capelă în București. A hotărât să vină la mare în ultimul moment, nu am știut că vine la mare.

Nu știu ce s-a întâmplat, de ce l-a tras ața într-un loc unde nu trebuia să fie. A luat o hotărâre intempestivă, așa cum le lua de obicei și și-a găsit sfârșitul. Mâine vom comunica locul unde va fi depus trupul lui pentru ca cei care vor să-i aducă un ultim omagiu. Slujba de înmormântare va fi în maxim trei zile”, a declarat Laura Vicol.

BOMBA! Cadavrul lui Razvan Ciobanu a fost MUTAT! Imagini socante si NECENZURATE cu el. ATENTIE! Va pot afecta emotional

Avocata Laura Vicol, prietena cu Razvan Ciobanu de 27 de ani

”27 de ani ne-am iubit, ne-am înjurat, ne-am certat, ne-am bucurat, am râs și am plâns împreună… depresii am avut amândoi, ne prindea dimineața la telefon… o viață de amintiri am strâns cu el… sunt convinsă că râde acum de mine, îmi zicea mereu când îi spuneam că nu-l mai sun niciodata, ca o să facă ceva să-l țin minte…

Dulapurile mele sunt pline de creațiile lui… cel mai bun designer român a plecat în Săptămâna Luminată. Plâng, v-aș fi scris mai multe, dar nu mai văd de lacrimi… Dumnezeu sa te ierte, odihnește-te în pace, Răzvanu meu!”, a scris Laura Vicol pe pagina sa de social media.

Razvan Ciobanu, acuzat de FURT! Ce ar fi sustras vedeta din casa unui prieten

ULTIMA ORA: ce gresala FATALA a facut Razvan Ciobanu! Daca era putin atent, azi era in viata….

Razvan Ciobanu si-a lasat copilasii in urma! Aveau cateva luni de viata: ‘Invat sa mananc mancare de bebelusi si sa…’

Ce a facut Razvan Ciobanu cu o seara inainte sa moara! E dovada CLARA ca NU a fost un accident, ci o… Doamne fereste!

Ipoteza SOC: Razvan Ciobanu s-ar fi SINUCIS! Declaratia Politiei Romane zguduie cazul. Ce au gasit la locul accidentului

BOMBA! Cum a murit Razvan Ciobanu. Imagini SOCANTE cu masina facuta PRAF, in copaci VIDEO

Tatal lui Razvan Ciobanu, declaratii dupa moartea fiului sau. Ce spune despre cum i-a fost gasit trupul VIDEO

Publicat: 30 Apr. 2019, 15:00 Vedete
Pe aceeași temă