Răsturnare de situație! Răzvan Ciobanu a murit, de fapt, chiar în timp ce conducea!

Publicat: 03 dec. 2019, 10:10 Autor: Maria Apostol Vedete

Avocata Laura Vicol, care a fost și prietenă foarte apropiată a designerului, a făcut lumină în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Datele sunt oficiale! 

Răsturnare de situație în dosarul morții lui Răzvan Ciobanu după ce ancheta a fost finalizată. Avocata designerului, Laura Vicol, a făcut dezvăluiri importante despre moartea celui care i-a fost inclusiv un foarte bun prieten.

Laura Vicol spune că Răzvan Ciobanu nu a murit pe 29 aprilie așa cum s-a speculat inițial, ci pe 28. Mai mult, avocata cu o experiență de 20 de ani în domeniu spune că Răzvan a făcut atac cerebral în timp ce conducea.

”A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort. A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit”, a declarat Laura Vicol în cadrul late night show-ului de la Antena 1.

De-a lungul anchetei, Laura Vicol, spune că s-a gândit la tot felul de ipoteze.

„Și eu m-am gândit că poate cineva a fost în mașină, poate a sărit din mașină, poate a fost corpul amplasat acolo și omorât înainte în bătaie. La cum arăta Răzvan în momentul în care l-am îmbrăcat să-l pregătesc pentru coșciug și pentru aducerea în București, hainele nu s-au putut închide, din cauza coastelor rupte, fisurate. Corpul lui era făcut praf.”, a declarat Laura Vicol în cadrul unei emisiuni tv.

Publicat: 03 dec. 2019, 10:10 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă