A murit tatăl lui Răzvan Ciobanu! Motivul decesului are legătură cu accidentul în care a pierit designerul

Publicat: 22 aug. 2022, 12:56 Autor: Maria Apostol General

Familia lui Răzvan Ciobanu trece din nou prin clipe teribile, după ce tatăl designerului a murit la trei ani distanță după accidentul în care a pierit și fiul său. 

Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit, iar vestea a fost data în urmă cu puțin timp. De peste trei ani, de când și-a îngropat fiul, bărbatul a trecut prin mai multe momente dificile și chiar a fost supus unei intervenții chirurgicale pe cord deschis.

Elena Ciobanu, mama regretatului designer, a declarat pentru ego.ro că moartea soțului ei are legătură cu tragedia care a avut loc în urmă cu trei ani.

Toate problemele de sănătate au pornit de la acest necaz. Acum este cu Răzvănel al nostru!”.

Tatăl lui Răzvan Ciobanu voia să ducă mai departe memoria fiului său și să îi organizeze un festival de modă care să îi poarte numele, dar nu s-a mai putut bucura de acest vis măreț.

Accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu a fost controversat

În urmă cu trei ani, pe 29 aprilie, vestea că designerul Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină a șocat multă lume. Părinții acestuia au fost cei mai devastați. Iar golul din sufletul lor nu a mai putut fi umplut.

Moartea designerului a stârnit multe controverse. Și asta pentru că în urma accidentului în care a pierit au rămas multe semne de întrebare. Acesta se afla într-un autoturism marca Range Rover. Și, potrivit declarațiilor prietenilor săi, încerca să ajungă în București, din Mamaia.

Din nefericire ar fi greșit drumul. Și așa a ajuns pe DJ 226, drum județean ce leagă Năvodari de comunele Corbu, Săcele, Istria, Sinoe și Mihai Viteazu.

Se afla în dreptul localității Sinoe când a pierdut controlul mașinii. Iar autoturismul a ieșit în afara părții carosabile. Bolidul a rulat pe o distanță de aproximativ un kilometru în câmp deschis, cu viteză. În cele din urmă, mașina s-a izbit violent de mai mulți copaci.

Publicat: 22 aug. 2022, 12:56 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă
×