Ce s-a ales de averea lui Răzvan Ciobanu! Designerul a avut o carieră în modă de 25 de ani

Publicat: 25 dec. 2019, 13:58 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață la vârsta de 43 de ani, în urma unui accident cumplit. Moartea sa a readus în atenția publică problemele financiare ale designerului. În ultimii ani, designerul încerca să își redreseze bugetul. Se relansase și încerca să atinga iarăși faima de altădată.

După multe pierderi, Răzvan Ciobanu reușise să se pună pe picioare și în anul 2019 își dorea să lanseze o nouă colecție de haine.

Cu ceva timp înainte de tragicul accident, Răzvan Ciobanu dezvăluia pe rețelele de socializare că nu are cine știe ce avere, ci mai degrabă… datorii. Regretatul designer a făcut o listă cu cei cărora le datora bani și a publicat-o pe rețelele de socializare, pentru a pune capăt speculațiilor și pentru ca oamenii să afle adevărul oficial scris de el.

Ce datorii avea Răzvan Ciobanu

„Așa cum nu m-am ferit cam niciodată să spun adevărul, nu o voi face nici de această dată. Am preferat să postez toate aceste lucruri pe paginile mele oficiale, scrise de mine (nu am o armată de PR, consilieri, etc. care să o facă pentru mine). Dacă am datorii?! Da, sigur! Îmi doresc ziua în care să pot spune că nu am… până atunci lucrurile stau cam așa: datorez bani unor furnizori de piele, cu care mi-aș dori să pot colabora și pe viitor. Ambii comercializează piele naturală.

Apoi mai am o datorie măruntă, nu neînsemnată, la un petshop de unde obișnuiam să cumpăr hrană și așternut igienic pentru minunata mea Lili (știți voi, pisica cheală). Cred că suma datorată nu depășește 110-117 lei, bani împrumutați (de la oameni de succes sau cunoscuți în cercurile mondene, nu știu să am), dar este adevărat că am datorii personale în față a 3 sau 4 prieteni. Iarăși să nu lăsăm loc de interpretări, sunt adunați probabil 3000€. Domnii/doamnele nu mă aleargă după ei, ne știm de prea mulți ani pentru a-și imagina că aș dispărea cu acei bani ai lor.

Există și nesăbuință în ceea ce fac, așa că am și un magazin (care aduce brandul meu preferat) și acolo sunt în urmă cu plățile. Așa cum mai am și o prietenă căruia trebuie să îi înapoiez săptămânal o suma de bani. Nu îmi iese tot timpul așa cum îmi planific… În rest, ca noi toți, o factură, o chirie, etc. Dar cel mai important este un om care m-a sprijinit financiar și care m-a înțeles în perioadele mai puțin prolifice.

A… povestea cu Cătălin Botezatu este aproape încheiată, avem un caiet unde ne ținem socoteliile și din cei 10 mii, care periodic ies la iveală (de parcă ar folosi pe post de PR cuiva) au mai rămas (posibil) undeva la 1000 €. Sigur lista mea rămâne deschisă și dacă am omis pe cineva (care își dorea să fie aici, printr-un sms cum că își da acordul, sunt pregătit să îmi asum orice)! Răzvan Ciobanu nu este omul care se dă bogat, sunt omul căruia îi plac obiectele scumpe și pe care și le dorește pentru el, nu pentru a demonstra nimic nimănui. A… la fel de important! Sunt la fel de neșantajabil cum am fost 3 ediții la rând, pe vremea când eram jurat la ‘Bravo, ai stil’, mă gândesc că este mai simplu cu cărțile pe masă, nu cu scuze… etc!”, scria Razvan Ciobanu, pe Facebook, în urmă cu ceva timp.

Publicat: 25 dec. 2019, 13:58 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă