Părinții lui Răzvan Ciobanu, decizie radicală la doi ani ani de la moartea lui! La ce nu a putut renunța mama designerului

Publicat: 24 Feb. 2021, 09:26 Vedete
Părinții lui Răzvan Ciobanu, decizie radicală la doi ani ani de la moartea lui! La ce nu a putut renunța mama designerului

Moartea lui Răzvan Ciobanu încă se resimte în sufletele oamenilor apropiați și a familiei. Părinții regretatului designer au fost nevoiți să ia zilele trecute o decizie în ceea ce îl privește pe regretatul lor fiu.

Răzvan Ciobanu a murit în judeţul Constanţa, după ce ar fi pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea. Mașina în care se afla a ajuns pe un câmp plin de copaci, iar acolo s-a răsturnat. Din nefericire, designerul a fost găsit fără suflare în afara autoturismului.

La ce nu a putut renunța mama designerului

Părinții lui Răzvan Ciobanu se pregătesc pentru parastasul acestuia de doi ani. Și în viața lor s-au produs câteva schimbări de când fiul lor a murit, iar cea mai importantă se pare că este decizia de a munci la pensiunea familiei, ”Ciobănelu”, acolo unde îi plăcea lui Răzvan să meargă.

Mai mult decât atât, această dorință se pare că ar fi fost a mamei regretatului creator de modă, care nu s-a îndurat să vândă pensiunea, iar acum se dedică trup și suflet pentru administrarea acesteia.

Laura Vicol, avocata, dar și prietena bună a creatorului de modă a dat toate detaliile despre ce au de gând să facă părinții acestuia și cum va decurge comemorarea.

”Cu siguranță ne vom întâlni cu toții, atunci când se împlinesc doi ani de la dispariția sa, în limitele regulilor impuse de pandemie, și vom rememora clipele frumoase petrecute împreună. Chiar dacă se împlinesc doi ani de când Răzvan a plecat dintre noi, timpul nu a șters durerea din sufletele celor care l-au iubit.

Adesea punem pe grupul nostru poze cu el, amintirile sunt singurele care rămân în urma noastră. Cu siguranță ne vom întâlni, atunci când se împlinesc doi ani de la dispariția sa, în limitele regulilor impuse de pandemie și vom rememora clipele frumoase petrecute împreună. Au fost multe discuții legate de presupuse datorii, însă nu s-a materializat niciuna în acest sens. Părinții lui Răzvan se ocupă în continuare de pensiune”, a spus avocata Laura Vicol, fosta prietenă a lui Răzvan Ciobanu, pentru playtech.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 24 Feb. 2021, 09:26 Vedete
Pe aceeași temă