Ce vor să facă părinții lui Răzvan Ciobanu, după doi ani de la moartea regretatului designer

Publicat: 23 apr. 2021, 11:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Ce vor să facă părinții lui Răzvan Ciobanu, după doi ani de la moartea regretatului designer

Părinții lui Răzvan Ciobanu au luat o decizie importantă la doi ani de la moartea regretatului designer. Creatorul de modă nu a avut nicio șansă să supraviețuiască cumplitului accident, din cauza multiplelor fracturi și leziuni pe care le-a suferit în momentul impactului.

Au trecut aproape doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu, însă părinții lui suferă enorm în continuare. Acum, aceștia se pregătesc să-i facă parastasul de doi ani, care va avea loc după Paște.

Elena Ciobanu, mama regretatului designer, a mărturisit că va face pomană cu mâncărurile care îi plăceau cel mai mult fiului său.

„Ne pregătim să îi facem pomană lui Răzvan. După Paște o să se întâmple, pentru că acum suntem în post. O să facem o masă cum fac toți creștinii, cu tot felul de mâncăruri, care îi plăceau și lui Răzvan. Noi, după doi ani de la moartea lui, ni-l aducem aminte așa cum era, vesel și plin de viață. Nu îmi doresc să dezvolt acest subiect, pentru că este unul dureros”, a declarat femeia pentru Impact.ro. 

Mai mult decât atât, mama lui Răzvan Ciobanu a povestit faptul că pisica pe care fiul său o iubea atât de mult a rămas în grija ei.

”Lili (n.r – pisica) este foarte bine, crește frumos. Vreau să o țin cât trăiește ea. Este amintirea mea de la Răzvan, este singura mea alinare”, a mai spus aceasta.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier

Pe 29 aprilie 2019, în a doua zi de Paște, o veste cumplită avea să cutremure lumea modei din România. Răzvan Ciobanu își pierduse viața, în urma unui accident rutier. Mașina pe care o conducea a ieșit de pe șosea și s-a izbit violent de mai mulți pomi. Impactul a fost atât de puternic, încât designerul a fost proiectat prin parbriz.

Răzvan Ciobanu se întorcea la București, după ce petrecuse într-un club din Mamaia. În urma anchetei, polițiștii au stabilit că acesta nu purta centura de siguranță. În plus, rezultatele autopsiei au relevat faptul că în momentul accidentului, designerul consumase substanțe interzise de lege.

În luna decembrie a anului trecut, procurorii au închis dosarul accidentului care a dus la moartea lui Răzvan Ciobanu. Concluziile au fost că designerul și-a pierdut viața din cauza hemoragiei puternice. Deși fusese începută și o urmărire penală împotriva lui, pentru conducere sub influența substanțelor interzise, procurorii au renunțat la aceasta, din cauza faptului că designerul și-a pierdut viața.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 23 apr. 2021, 11:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă