Ultima aparitie TV a lui Razvan Ciobanu! Cuvintele adresate mamei sale te vor emotiona VIDEO

Publicat: 08 oct. 2019, 14:10 Autor: Simona News 3
Ultima aparitie TV a lui Razvan Ciobanu! Cuvintele adresate mamei sale te vor emotiona VIDEO

Antena 1 a decis sa faca un gest superb si sa difuzeze in memoriam un material cu Razvan Ciobanu de la "Chefi la cutite".

Ultima aparitie TV a lui Razvan Ciobanu! Designerul a gatit in emisiunea „Chefi la cutite” o placinta cu iaurt, care ii aducea aminte de parinti si automat, de copilarie.

S-a intamplat in luna aprilie, in etapa jurizarilor pe nevazute a sezonului sapte al acestui show, cand Razvan Ciobanu a insistat sa le faca chefilor Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu o surpriza culinara, pregatindu-le singurul preparat pe care stia sa-l gateasca la perfectie, si anume placinta cu iaurt, dupa reteta mamei sale.

Ultima aparitie TV a lui Razvan Ciobanu!

Ultima aparitie TV a lui Razvan Ciobanu

Filmarea respectiva a fost realizata la data de 23 aprilie, cu doar sase zile inainte de tragicul accident care i-a curmat viata mult prea devreme, mai exact in a doua zi de Paste.

„Singurul lucru pe care ştiu să-l fac este plăcinta asta cu iaurt. Am învăţat-o de la maică-mea, vrând să-l impresionez pe taică-miu. Ţin minte, de când eram mic, că tatăl meu nu mânca niciodată iaurt, nu bea lapte, nu mănânca brânză de niciun fel, niciodată.

Singurul lucru pe care îl mânca era plăcinta cu iaurt pe care o făcea mama. Şi atunci m-am gândit eu că e o şmecherie plăcinta asta, iar atunci, din dorinţa de a-l impresiona pe tata, am învăţat-o şi eu. Chiar acum câteva zile, i-am cerut din nou reţeta mamei. Altfel, o sun pe mama tot timpul şi o întreb cum trebuie să fac”, spunea Razvan la acel moment, potrivit Adevarul.

„Nu ştiu să fac nimic, Gina. Am sunat-o pe mama acum o săptămână să o întreb dacă pot prăji cartofi în ulei de măsline, a răs jumătate de oră la telefon de s-a prăpădit pe jos.

Ştiu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învăţat vreodată cum să ard mâncarea. De făcut haine m-am apucat la 16 ani, iar prima dată când am încercat să gătesc ceva a fost la 25 de ani…Deschideţi uşile, eu vreau să plec acum. Nu-mi vine să cred că vă place plăcinta mea. Eu nu ştiu să gătesc nimic altceva”, a mai spus designerul.

Publicat: 08 oct. 2019, 14:10 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă