Rugamintea victimei de 19 ani a accidentului din Ialomita catre Sorina Pintea

Publicat: 08 oct. 2019, 12:07 Autor: Simona News 3
Rugamintea victimei de 19 ani a accidentului din Ialomita catre Sorina Pintea

Tanara a induiosat pe toate lumea cu rugamintea ei, fata fiind internata in prezent in spital pentru recuperare.

Rugamintea victimei de 19 ani. In accidentul care a socat intreaga Romanie, fiind si cel mai grav de anul acesta, unde zece persoane au murit si alte sapte au fost ranite.

Accidentul a fost atat de grav incat autoritatile au activat Planul Rosu de interventie. Totul s-a petrecut dupa ce un TIR a intrat pe contrasens, izbindu-se puternic de un microbuz care transporta pasageri.

Rugamintea victimei de 19 ani

Rugamintea victimei de 19 ani

Astfel ca sase femei, printre care si o tanara de 19 ani, au fost aduse la doua spitale din capitala, fiind vorba despre Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca si Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni. Ministrul Muncii a mers luni, 7 octombrie, la ambele unitati medicale pentru a sta de vorba cu medicii si pacientele.

Inca mai sunt victime la Terapie Intensiva, mai precis patru, insa Sorina Pintea a reusit sa discute cu cea mai tanara victima, de 19 ani ranita destul de grav. Aceasta este internata la Spitalul Bagdasar Arseni.

Declaratie surprinzatoare a colegilor soferului care a provocat tragedia din Ialomita

A fost detubata, insa inca se afla sub risc vital. Tanara nu isi aminteste de accident si vrea doar sa mearga acasa. Potrivit spuselor Oanei Grigore, purtatorul de cuvat al Ministerului Sanatatii, fata a rugat-o pe doamna ministru sa ii spuna mamei ca îi este teribil de dor de ea.

„Fata spune că nu își mai amintește nimic de accident. A rugat-o pe doamna ministru să îi transmită mamei că îi este foarte dor de ea”, a spus reprezentantul Ministerului Sanatatii, potrivit click.ro.

Publicat: 08 oct. 2019, 12:07 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă