Demisie in direct la Pro TV! Una din cele mai vizionate emisiuni a ramas fara prezentatoare

Publicat: 08 oct. 2019, 10:22 Autor: Simona Vedete
Demisie in direct la Pro TV! Una din cele mai vizionate emisiuni a ramas fara prezentatoare

S-a intamplat in timpul emisiunii difuzate de Catalin Maruta, anuntul fiind facut in direct.

Demisie in direct la Pro TV! Anamaria Prodan, prezentatoare emisiunii „Gospodar fara pereche” a anuntat in direct ca isi demisia. Mai exact, aceasta a spus ca se va retrage pentru o perioada din televiziune.

Anamaria Prodan si-a motivat decizia finala spunand ca nu mai are deloc timp pentru a se ocupa de fetele sale, mai ales ca si in fotbal urmeaza o perioada destul de aglomerata.

Demisie in direct la Pro TV

Cea mai indragita prezentatoare revine la Pro TV

Astfel ca a trebuit sa-si stabileasca prioritatile, mai ales ca s-a subinteles ca fetele sale i-ar reprosa ca nu petrece mai mult timp cu ele. Astfel ca Anamaria s-a conformat si a luat cea mai buna decizie pentru familia ei.

In plus, este foarte incantata de cariera de baschetbalista a fiicei sale, Sarah, si nu vrea sa rateze nici macar un meci. Prin urmare, dupa ce s-a gandit indelung, a decis ca cel mai ok ar fi ca sa renunte la show-ul difuzat de Pro TV.

„Nu mai am cum. Intru în perioada de trasferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc”, a spus Anamaria Prodan, potrivit evz.ro.

Facand si o gluma pentru a detensiona atmosfera, Anamaria Prodan a spus ca in locul sau o sa vina cineva care se va ocupa sa-i insoare pe toti.

„Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toți. Tot din lumea noastră vine și va fi ok” a mai spus aceasta, potrivit sursei citate.

Publicat: 08 oct. 2019, 10:22 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×