Informatie soc despre cazul Caracal: Alexandra si Luiza, impreuna in casa lui Dinca

Publicat: 08 oct. 2019, 09:02 Autor: Simona News 3

Cazul Caracal e departe de a fi rezolvat, iar noi informatii socante ies la iveala aproape zilnic.

Informatie soc despre cazul Caracal. Bunicul Luizei a primit o scrisoare anonima, in care s-au scris lucruri ce au cutremurat familiile celor doua adolescente.

In acea scrisoare era mentionat faptul ca in casa lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, Alexandra Macesanu si Luiza Melenecu au fost prezente in acelasi timp.

Informatie soc despre cazul Caracal

Un martor-cheie rupe tacerea in cazul Caracal

Tot in acea scrisoare mai gasim scris faptul ca Alexandra a reusit la un moment dat sa sune la 112 si sa discute cu politistii, cu scopul de a fi salvata, dar si faptul ca Luiza a fost sustrasa din casa lui Dinca prin spatele curtii, dupa care a fost preluata cu masina de nimeni altul decat fiul lui Dinca.

Insa asta nu este tot. Mai aflam din scrisoare ca Luiza era drogata in momentul in care a fost luata in masina si transportata in alta parte. Deocamdata, anchetatorii nu pot confirma veridicitatea acestor noi informatii. Gheorghe Dinca nu a rcunoscut inca nimic din ce reiese din acea scrisoare.

Postul Romania TV a fost cel care a lansat aceasta noua informatie, in cadrul unei emisiuni tv. Dinca a recunoscut in fata procurorilor fapul ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza, spunand ca trupurile neinsufletite le-a ars intr-un butoi metalic din curtea sa.

Cu toate ca sunt multe informatii cu privire la acest caz, inca este departe de a fi rezolvat si inchis, pentru ca multe lucruri nu se leaga. In plus, a fost solicitat ajutorul FBI-ul pentru a trage concluziile finale si a afla adevarul.

Publicat: 08 oct. 2019, 09:02 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă