Dosarul Caracal. Dovezi noi cu Alexandra Măceșanu? Ar fi fost fotografiată pe aeroport

Publicat: 15 feb. 2020, 15:35 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Dosarul Caracal – cel mai zbuciumat dosar din ultimii ani în care poliția din România investighează crime.

Familia Alexandrei Măceșanu, cea care a fost răpită de Gheorghe Dincă cu mașina luată la ocazie, apoi sechestrată și posibil ucisă, speră întotdeauna la o minune. Familia ei, în frunte cu unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, își doresc ca fata să se întoarcă înapoi teafără.

Adolescenta de 15 ani, spun sursele, ar fi fost zărită pe aeroport. Familia fetei a primit o imagine în care au văzut-o pe fiica lor, sau cel puțin o persoană care îi seamănă bine, aflându-se pe un aeroport de tranzit din Europa, scrie Playtech.

“Familia Măceșanu atenționează toate trusturile media să nu publice nicio fotografie cu Alexandra fără acordul familiei care ar putea pune în pericol ancheta aflată în desfășurare în afara României și care ar putea pune în pericol viața acesteia. Orice decizie contrară va atrage atât răspunderea civilă, cât și penală! Parinții sunt singurii care vor decide când se vor face publice anumite fotografii despre persoane care în acest moment sunt susceptibile de a se asemăna cu Alexandra Măceșanu! Este ultimul avertisment al familiei”, a transmis Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Publicat: 15 feb. 2020, 15:35 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă