Noi informații despre cazul Caracal! Gheorghe Dincă, față în față cu familiile fetelor răpite

Publicat: 21 ian. 2021, 09:37 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Au apărut noi informații în legătură cu șocantul caz Caracal, unde două tinere au fost răpite, iar familiile nu știu ce s-a întâmplat cu ele. Gheorghe Dincă a fost pus, din nou, față în față cu familiile Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu.

Cele două familii au fost puse, din nou, față în față în sala de judecată de la Tribunalul Olt. La termenul de ieri au existat tensiuni între avocații celor două familii. La proces s-a discutat despre încuviințarea probelor. Au fost solicitate probe noi – audierea unor persoane, martori, dar și refacerea expertizelor. Judecătoarea a respins majoritatea probelor, iar bunicul Luizei Melencu a fost foarte dezamăgit, crezând că se încearcă mușamalizarea cazului. Totodată, a continuat și tensiunea între cele două familii, avocatul Aurel Moldovan spunând că atitudinea avocatei Obârșanu a fost neschimbată la adresa mamei Alexandrei, pe care a acuzat-o din nou de lucruri pe care nu le-a comis, arată Cancan.

Mai mult decât atât, familia Luizei Melencu a primit o altă scrisoare de la Gheorghe Dincă în care bărbatul explică faptul că fata lor trăiește și că a fost luată cu forța din casa lui, și nu omorâtă așa cum s-a spus până acum. Gheorghe Dincă a spus că a fost obligat și amenințat să recunoască un fapt pe care nu l-a săvârșit, și anume o presupusă crimă. Le-a avertizat că vor avea de plătit 15 milioane de euro, ca să o răscumpere pe Luiza. Următorul termen în dosarul Caracal are loc pe 17 februarie.

Ce a declarat Gheorghe Dincă în instanță în septembrie 2020

Ajuns în fața judecătorilor, Gheorghe Dincă a izbucnit în lacrimi de față cu părinții celor două fete, atunci când mama Luizei Melencu a mers spre el și i-a pus o întrebare la care presupusul criminal nu a răspuns, dar a venit cu un alt mesaj.

„M-am apropiat și l-am întrebat dacă e părinte să se uite în ochii mei și să spună ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, dar acum a început să plângă. S-a uitat la mine, în ochii mei. A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete”, a spus mama Luizei Melencu.

Sursă foto: arhivă

Publicat: 21 ian. 2021, 09:37 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×