Cum strângea Gheorghe Dincă banii. Ce avere are criminalul din Caracal

Publicat: 11 feb. 2020, 13:29 Autor: Andreea Voicu General

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă își ascundea banii, iar acest lucru nu-l cunoștea nici familia! Mai mult decât atât, în familia lui s-ar fi tranzacționat zeci de mii de euro.

Gheorghe Dincă a vrut să divorțeze de soția sa, după ce a făcut o descoperire ”scumpă”: un card cu mii de euro! Bărbatul i-a scos de pe card, dar nu a vrut să spună ce a făcut cu ei. Ca să-și păstreze bunurile, a îndemnat-o pe soție să divorțeze.

Averea lui Dincă trecută în rechizitoriu:

teren intravilan 1.184 mp – 17.760 euro

teren intravilan 3.076 mp – 53.800 euro

teren intravilan 1.856 mp – 27.840 euro

4 autoturisme – 5.000 euro

40 tone fier – 5.230 euro

1.775 lei, bani găsiți în casă

„În perioada de o lună în care soția inculpatului s-a aflat la domiciliu, relațiile dintre cei doi soți par a fi fost normale, conform susținerilor ambilor, până în ziua în care, descoperind faptul că martora DINCĂ ELENA deține un card în euro despre care nu avea cunoștință, inculpatul a avut un conflict spontan cu soția, în decursul căruia o agresează și o alungă din locuință.

Ulterior, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a menționat că s-a hotărât să divorțeze în momentul în care a văzut că soția ignoră zecile de apeluri pe care acesta i le-a dat, afirmație infirmată însă de listingul apelurilor efectuate de la postul său telefonic pentru acea perioadă”, se precizează în rechizitoriu.

În rechizitoriu: ”Ce să-i facem, el a făcut-o, el o trage și cu asta basta. Treaba lui, să răspundă!”

„Își fac și ei meseria, ce… oamenii vin pentru dezbateri, pentru show și pentru asta… înțelegi? Vorbește calm și vezi-ți de treabă, nu răspunzi că nu sunteți obligați să răspundeți. Nu mai dați declarații că nu aveți nevoie să dați, eu răspund pentru faptele mele.

Pe tine te cheamă Dincă Gheorghe-Daniel, nu ai nicio treabă cu tata și tu și mama și… că sunteți cu mine și că nu m-ați uitat și aia… dom’le e tata și asta e, dar în rest nu tată, nu aveți voi nicio treabă, voi ca să.. întotdeauna voi trebuie să vă depărați de mine, ai înțeles?

Ce să-i facem, el a făcut-o, el o trage și cu asta basta. Treaba lui, să răspundă! Luați-l pe el la întrebări! Voi nu aveți ce să răspundeți, ce să dați. Las’ că ajung eu cu televiziunea: cu luatul, cu datul, cu banii.. Fă urgent și bagă divorțul”, ar fi spus Dincă familiei sale, potrivit rechizitoriului, potrivit EVZ.

Publicat: 11 feb. 2020, 13:29 Autor: Andreea Voicu General
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă