Despre noi

Director editorial al Grupului de Presă:

Adrian Artene

Director editorial al Grupului de Presă GMN, care include, printre altele, web-site-urile gândul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro sau apropotv.ro, dar și emisiunile Gândul Live, Prosport Live, Gândul Green și Gândul Financiar.

Articolele scrise de Adrian pot fi citite aici.

Publisher Grup:

Andra Voiculescu

Redactor-șef:

Camelia Fîntînă

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In anul 2012 a absolvit și Masteratul în cadrul FJSC.

A continuat munca de jurnalist ca redactor în trusturile importante din România: PRO TV, Antena și Kanal D.

În prezent, este Editor Coordonator la site-ul Ciao.ro, care face parte din Grupul de presă GMN.

Redactori materiale exclusive:

Gabriela Grigoriev

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presă GMN. A debutat ca redactor în 2010. A lucrat la ziarele Național și Click! și, ulterior ca redactor/reporter special la site-urile trustului Dogan Media – wowbiz,ro, kfetele.ro, stirilekanald.ro. A absolvit Facultatea de Jurnalism Hyperion, în 2009, iar în 2011 a încheiat studiile universitare de Masterat în cadrul aceleiași Facultăți.

Dora Băzăvan

A terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și a dorit întotdeauna să profesez în acest domeniu. Are o experiență de mai bine de 20 de ani ca jurnalist monden și a lucrat, pe rând, la toate publicațiile cunoscute, precum Libertatea, ProTV Magazin, DC News, Cancan. În prezent, este redactor colaborator la Ciao.ro, care face parte din Grupul de presă GMN.

×