Gheorghe Dincă, dezvăluiri șocante despre Alexandra Măceșanu. Ce a declarat agresorul în fața judecătorilor: „Numai un prost poate să creadă că am ars-o”

Publicat: 30 sept. 2020, 09:07 Autor: Hermina Hagianu Arhiva
Gheorghe Dincă, dezvăluiri șocante despre Alexandra Măceșanu. Ce a declarat agresorul în fața judecătorilor: „Numai un prost poate să creadă că am ars-o”

Familia Alexandrei Măceșanu, tânăra care a fost răpită de Gheorghe Dincă cu mașina luată la ocazie, apoi sechestrată și posibil ucisă, speră încă la o minune: agresorul copilei să spună adevărul. Acest lucru este departe de a se întâmpla, mai ales că monstrul din Caracal și-ar fi schimbat din nou declarațiile.

Dezvăluirile au fost făcute de unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu care a explicat totodată că Gheorghe Dincă a decis să îi spună lui cum s-au întâmplat lucrurile în acea seară.

Aflat într-o întrevedere cu Gheorghe Dincă și avocatul familiei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu a dezvăluit câteva detalii din discuția avută.

Gheorghe Dincă a spus adevărul: unde se află Alexandra?

Potrivit unchiului Alexandrei Măceșanu, Gheorghe Dincă a recunoscut că, deși este cel care a răpit-o pe minoră, nu ar fi violat-o sau ucis-o, ci ar fi lăsat-o altor patru persoane, care au dus-o în altă țară pentru prostituție.

„Alexandra se află în altă țară, unde cei 4 făceau și fac trafic în mod obișnuit. Unul dintre cei 4 rapitori are legături la nivel înalt în București, unde și locuiește”, a mai declarat Dincă.

Mai mult, Dincă ar fi explicat faptul că oasele găsite au fost puse în mod intenționat de unul dintre acei bărbați cu o noapte înainte, pentru a îi ține ocupați pe anchetatori.

Mai mult, monstrul din Caracal acuză că a fost obligat și amenințat să declare cele spuse inițial, multe persoane implicate în caz având funcții de conducere în instituții de stat.

„Profilerul și un ofițer important din IGPR mă verificau înainte de a mă duce la procurorul de caz la audieri dacă am înțeles exact ce trebuie să declar. Am fost amenințat, șantajat și bătut pt a face acele declarații”, ar mai fi adăugat Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă, declarații șocante în instanță

Este cunoscut faptul că Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile de foarte multe ori, iar la ultima înfățișare a făcut același lucru, susținând că nu a omorât pe nimeni și că nu a curs nici măcar o picătură de sânge în casa lui.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a anunțat ce a spus Dincă în fața judecătorilor miercuri, pe 23 septembrie.

„Iată câteva din declarațiile de azi ale MONSTRULUI:
1. „NU am omorat pe nici o fata”‼️
2. „NU a curs o picatura de sânge în casa mea”
3. „Daca spun mai multe acum vor cădea SCAUNE multe”
4. „Anumiți politisti si procurori m-au bătut și amenințat sa declar toate minciunile”
5. „DACĂ familia mea este implicată să plătească ‼️Așa cum stau eu pe scaunul ăsta să stea și ei”‼️
6. „Profilerul m-a învățat să recunosc crimele sub amenințare. Îmi spunea că dacă le recunosc primesc doar 4 ani de închisoare. Venea des la mine în pușcărie. Mă adresam lui cu apelativul „Domnule profesor”‼️”, a fost o parte din mesajul lui Alexandru Cumpănașu.

Publicat: 30 sept. 2020, 09:07 Autor: Hermina Hagianu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×