Anunț de ultimă oră! Ce se va întâmpla cu Gheorghe Dincă și complicele său

Publicat: 07 Feb. 2020, 15:19 News
Anunț de ultimă oră! Ce se va întâmpla cu Gheorghe Dincă și complicele său

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu au fost prezentaţi vineri dimineaţa în faţa magistraţilor de la Tribunalul Olt, unde cei doi au avut termen privind verificarea legalităţii măsurilor preventive.

Potrivit primelor informații cei doi rămân în arest preventiv, după ce Tribunalul Olt a dispus menţinerea acestei măsuri preventive faţă de cei doi inculpaţi.

Măsura dispusă de instanţă poate fi contestată în 48 de ore de la comunicare.

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, închişi la Penitenciarul de Maximă Securitate Craiova

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din “cazul Caracal”, Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, în locuinţa sa din Caracal şi a fost trimis în judecată, de către procurorii DIICOT, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol.

Publicat: 07 Feb. 2020, 15:19 News
Pe aceeași temă