Ultima oră! Familia Alexandrei Măceșanu a primit o poză șocantă prin poștă!

Publicat: 11 feb. 2020, 10:35 Autor: Andreea Voicu News

Noi informații ies la iveală în ”Dosarul Caracal” – un document-bombă care a explodat opinia publică din România și care a întors pe dos autoritățile!

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a transmis un mesaj clar pe rețelele de socializare despre o imagine care ar fi văzut-o cu Alexandra. Nepoata sa este dispărută de mai bine de jumătate de an.

Dragi români, în cadrul ediției de aseară a emisiunii „România Ascunsă” difuzată pe Facebook în fiecare zi de luni până joi de la ora 21:00, Teodora Măceșanu a confirmat că a primit o fotografie cu o fată despre care aceasta consideră că este Alexandra: „…am primit zeci și sute de poze până acum. Unele ni le-ai trimis și tu (n.r.: Alexandru Cumpănașu), primite la rândul tău de la alții. Și lumea încerca să mă convingă că este ea. Ba că are aluniță, ba că seamănă altfel.

Eu nu am putut să spun că este copilul meu, dacă eu o știu. Acum a fost prima dată și din prima am spus că este Alexandra. Așa cum am văzut-o eu și din profil, anumite gesturi ale ei…este ea”.

Întrebată despre proveniența fotografiei, aceasta a declarat: ”Este vorba de o persoană care mie mi se pare de încredere. Am vorbit de multe ori în ultima vreme pe apel video cu ea, are familie și îmi inspiră încredere”.

Cu rezervă și calmul de rigoare, am început demersurile pentru a se verifica în două state europene, fotografia fiind realizată într-un aeroport de tranzit din Europa‼ Vorbim așadar de un spațiu public cu camere de înregistrare peste tot‼ Pentru familia noastră este vital să știm adevărul: dacă este sau nu Alexandra⁉️

Din păcate ceea ce îngreunează acest proces este declararea decedată a Alexandrei de către autoritățile române însă la solicitarea familiei aceste verificari vor fi totuși realizate în aceste state‼ Nici Teodora și nici eu nu am făcut public locul unde a fost realizată fotografia, persoana care i-a dat informația Teodorei sau fotografia‼ Deocamdată‼ Este vital să știm ADEVĂRUL cu atât mai mult cu cât Teodora a fost o persoană extrem de rezervată la informațiile venite în ultimele 7 luni‼‼‼

Cu Dumnezeu alături vom afla adevărul”, este mesajul scris de Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Publicat: 11 feb. 2020, 10:35 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×