Ultima oră! Ce au aflat procurorii despre mama Alexandrei Măceșanu! DIICOT i-a interceptat telefonul

Publicat: 21 Jan. 2020, 15:20 News

Recent s-a aflat faptul că și bunicul Luizei a fost interceptat luni în șir, în casa sa. Decizia a fost luata de DIICOT Craiova, iar Stelian Iordache a aflat abia acum ca a fost monitorizat. Ulterior şi familia Măceşanu a primit aceeași înștiințare de la DIICOT, telefonul mamei Alexandrei a fost și el interceptat de autorități.

La scurt timp după dispariția Luizei, procurorul Liviu Vasilescu de la DIICOT Craiova a transformat membrii familiei tinerei în suspecți. Nu a crezut în dispariția Luizei și a cerut ca familia să fie testată la poligraf la IPJ Gorj. Luni de zile familia a așteptat în zadar un răspuns despre dispariția fetei. Acum, Stelian Iordache a primit documentul DIICOT prin posta si așa a aflat că a fost urmărit și supravegheat.

Avocatul Tonel Pop susține că pe interceptările procurorilor au fost și membri familiei Alexandrei, ziariștii și avocații implicați în dosar.
Acesta a mai confirmat afirmaţiile lui Tonel Pop și a declarat că și telefonul mamei Alexandrei a fost interceptat de DIICOT.

Astazi a primit o asemenea hartie. Nu ar fi fost o problema daca ar fi anuntat in ce constă. Teodora Maceşanu a anuntat DIICOT ca este sunata de persoane care spuneau ca Alexandra e in viata. A informat diicot. Numai ca diicot nu a comunicat asa cum ar fi trebuit, sa aspuna ca s-au gandit la varianta asta de interceptare. Atata timp cat este emis de instanta, e legala. A fost interceptat doar telefonul doamnei Măcesanu„, a declarat avocatul familiei Alexandrei.

DIICOT a transmis oficial că acest demers a fost făcut la începutul anchetei de către structura din Craiova.

Publicat: 21 Jan. 2020, 15:20 News
Pe aceeași temă