Mifai Fifor, mesaj pe social media: „Un milion de români susțin măsurile propuse de noi”

Publicat: 07 Oct. 2019, 14:53 News 2

Acesta a lăsat un mesaj plin de mândrie pe pagina personala de Facebook, datorită semnării pactului pentru bunăstare propus de PSD.

Mifai Fifor, mesaj pe social media. „Un milion de români au semnat Pactul pentru bunăstare propus de PSD!

Un milion de români susțin măsurile propuse de noi, își doresc pensii și salarii mai mari și programe dedicate tinerilor antreprenori. Un milion de români vor să aibă un trai mai bun în țara lor și siguranța că niciun partid din opoziție nu le va lua din bani.

Mifai Fifor, mesaj pe social media

Mifai Fifor, mesaj pe social media

Le mulțumim tuturor celor care ni s-au alăturat în acest demers și au semnat singurul angajament pentru binele fiecărui român! Continuăm!” a scris acesta pe pagina personala de Facebook.

În urmă cu câteva zile, Mihai Fifor a dat o replică acidă semnatarilor moțiunii de cenzură, postând pe pagina sa de socializare un mesaj tranșant prin care transmite că li s-a propus acestora care votarea să aibă loc sâmbătă.

„Noi chiar am crezut că semnatarii moțiunii vor să dea jos guvernul cât mai repede, așa că le-am propus ca votarea să fie sâmbătă. PNL chiar își dorește ca sâmbăta să fie zi lucrătoare pentru toată lumea, deci nu văd de ce ar avea o problemă.

Dar toți acești ipocriți evită să urgenteze votul pe care atât au spus că și-l doresc. Ponta e la golf și nu își poate sacrifica hobby-ul pentru a vota moțiunea. Iar dreapta nu lucrează în weekend. Cum, stimați semnatari ai măreței moțiuni? Nu vă puteți sacrifica o zi de weekend pentru vot?

Nu mai este esențial să dați jos guvernul Dăncilă „pentru a reconstrui România” dacă se votează sâmbăta? Noi vă dăm ocazia să începeți să vă puneți în practică viziunea cât mai repede, așa că vă așteptăm sâmbăta aceasta la vot. Curaj!”, a scris Mihai Fifor.

Publicat: 07 Oct. 2019, 14:53 News 2
Pe aceeași temă