Dr. Monica Pop, avertisment către populaţie: „Se greşeşte mult!”

Publicat: 06 sept. 2020, 13:46 Autor: Elena Arhiva
Dr. Monica Pop, avertisment către populaţie: Se greşeşte mult!

Cunoscutul medic Monica Pop avertizează pupulaţia, susţinând că oamenilor li se spun numai lucruri de un pesimism „morbid” despre ce se întâmplă în această criză din sănătate.

Gafă inadmisibilă! Vedete „negre”! Expunere publică de pesimism!!! De ce scenariu de viitor negru?! Românii nu doresc asta!!! Nu de păreri descurajatoare de la vedete, ci de susţinere şi speranţă  mare nevoie acum! (nu de politicieni e vorba!) Sper ca ideea, total neinspirată, de a expune public doar lucruri de un pesimism morbid despre ce se întâmplă, scenarii despre un presupus viitor negru, urât, manipulat, al tinerilor şi al copiilor care vor creşte în teamă, stres, depresie, devenind slabi psihic şi dependenţi total de cei care asta şi urmăresc, idei total descurajante într-un moment în care românii, atât de oprimaţi acum din multe unghiuri, ar avea nevoie de speranţă, de încurajare….. să aibă măcar atâta răsunet încât să mai trezească din conştiinţe! Măcar de-ar fi așa! Altfel e inadmisibil şi impardonabil! Descărcare publică de nedorit!”, a spus medicul.

Monica Pop: „Se greşeşte mult, se gestionează prost pandemia asta la noi”

„Sunt perfect de acord cu faptul că se greşeşte mult, că se gestionează prost pandemia asta la noi, că se spun multe neadevăruri, pe care mulţi, din păcate, le cred, că se încalcă foarte clar drepturile cetăţenilor şi că lucrurile numai bine nu merg! 

Oamenii, ca şi cei în cauză, se vede, sunt, clar, prăbușiţi psihic! Pe bună dreptate, unii! Tocmai din aceste multe motive, e de necrezut că cineva poate adăuga atâta pesimism sufletului românilor, năpăstuiţi şi aşa şi care numai de aşa ceva nu au nevoie! Dimpotrivă, le face mult rău, le adânceşte starea negativă văzând că şi unele persoane cunoscute arată public că trec prin aşa ceva, fară speranțe!

De susţinere, de încurajare, de speranță, de asta e nevoie acum şi mereu! A se renunţa definitiv la expunerea publică a scenariilor minților negative!! Vedetism? Sau ce?! Oricum, nu e bine!!!„, a scris prof. dr. Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Publicat: 06 sept. 2020, 13:46 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă