Cine este, cu adevărat, Tony Poptămaș. Cum a ajuns să fie numit ”Regele Facebook-lui”

Publicat: 09 Mar. 2021, 09:36 Vedete
Cine este, cu adevărat, Tony Poptămaș. Cum a ajuns să fie numit ”Regele Facebook-lui”

Pasionat de muzică, Tony Poptămaş a reuşit să devină o adevărată vedetă, dar nu datorită muzicii. Acesta are una dintre cele mai influente pagini de Facebook din România, cu peste două milioane de urmăritori.

Având pregătire artistică, Tony Poptămaş a reuşit să construiască un ”romantism virtual” foarte gustat de mulţi utilizatori.

E un ”vânător” de citate inspiraţionale, foloseşte imagini viu colorate însoţite de texte uneori poetice, alteori triste, astfel încât să trezească emoţia. Nu e nimic complicat în ceea ce face, dar e mereu prezent atunci când cineva caută alinare.

A inventat un stil de imagine în mişcare, viu colorată, prin care transmite urări cotidiene şi altele speciale, de sărbători, un fel de felicitare dinamică prin care atrage mii de utilizatori, scrie ele.ro.

Cine este Tony Poptămaș

Fostul solist al trupei Desperado, pe numele real Sorin Anton Poptămaş, s-a născut la Târgu Mureș. Fostul cântăreţ din trupa Desperado, cu care a participat în 2006 la Eurovision, obţinând locul 4, trăieşte acum “visul norvegian”, locuind în orăşelul Hougesund.

“Mi-am dat seama că, oricât mi-aş fi dorit să rămân prezent pe piaţa muzicală din România, nu aş fi avut cum, dat fiind faptul că locuiesc în Norvegia. Facebook-ul era cea mai bună modalitate prin care puteam să rămân viu pentru români. Am discutat cu un specialist în social media, iar experienţa lui ca administrator şi a mea ca artist şi entertainer au avut drept rezultat ceea ce este, în momentul de faţă, pagina Tony Poptamas”, a explicat artistul, cu ceva timp în urmă, pentru Libertatea.

Cum apar textele inspiraționale

”Ideile îmi vin în rutina de zi cu zi. Când îmi duc copiii la şcoală, când călătoresc, când sunt în trafic. Mai puţin atunci când sunt pe scenă. După ce am o idee care cred că ar fi apreciată, caut o imagine care să exprime ce încerc să expun prin cuvinte. Ceva care să îi ajute pe oameni să înţeleagă mai bine sau mai uşor textul. Unele postări pot părea foarte simple la prima vedere, însă în realitate sunt adânci şi interpretabile. Când am imaginea şi textul, lucrez la design”, a explicat cântărețul.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 09 Mar. 2021, 09:36 Vedete
Pe aceeași temă