Florin Salam, declarații de pe patul de spital! Care e adevărată stare de sănătate a artistului, după ce a fost “omorât” pe internet!

Publicat: 15 aug. 2022, 09:20 Autor: Dora Bazavan Vedete

Florin Salam e bine și a ținut să specifice chiar el acest lucru, de pe patul de spital!

După ce știrea falsă că ar fi murit a băgat panică în toată familia lui, în apropiați și colegii săi de breaslă dar și în fanii celebrului manelist, Florin Salam și familia lui au luat atitudine!

Artistul a decis că trebuie să facă câteva live-uri pe pagina sa de Facebook chiar de pe patul de spital pentru a lămuri situația și a demontra tuturor că este bine și în viață! Chiar dacă a apărut îmbrăcat în negru, cu cearcăne și vizibil afectat de ceea ce s-a întâmplat, Florin Salam a explicat exact cum se simte!

De altfel, problemele de sănătate îi tot dau târcoale manelistului iar în urmă cu câteva zile el a ajuns la spital, pentru că acuza stări de rău și respira cu greutate! Acolo a fost depistat pozitiv cu Covid și a rămas pentru a fi tratat cum se cuvine. Știrea că ar fi murit l-a dat total peste cap și l-a afectat vizibil!

Florin Salam: ”Nu vă mai îngrijorați, sunt bine”

“Știți foarte bine că de câteva zile a fost situația pe care am avut-o, dar cei din presă, îmi cer scuze, că nu vreau să supăr pe nimeni, formulează mult peste situația prezentă! Nu îmi găsesc cuvintele! Toată familia mea este în alertă din cauza mea, pentru că nu știu de sănătatea mea!

Eu acum 3-4 zile am cântat într un loc, vreau să anunț și toți colegii și multă lume dintre dumneavoastră să luați în serios cât de cât problema asta care e cu Covidul. Pentru că noi câteodată facem caterincă din situația asta. Ferească Dumnezeu pe toată lumea, nu știi niciodată cum poți să cazi. Și, mai ales în meseria noastră, care știți foarte bine că e destul de… stăm numai între oameni, că asta vreau să spun…” a mărturisit Florin Salam în intervenția live pe care a făcut-o pe internet, chiar pe pagină să oficială de Facebook!

“Există persoane care stau cu adevărat cu grijă mea și mă refer la copiii mei și la familia mea. Le spun să stea liniștiți că eu sunt bine. În 2-3 zile pot să ajung și acasă. Trebuia și astăzi să ajung acasă, dar au spus să mai stau puțin ca să pot să ies cum trebuie, în formă! Nu vă mai îngrijorați, sunt bine. Doar că mi-a fost puțin rău, că asta a fost situația, trecem peste.

”Îmi pare rău că s-a întâmplat toată treaba asta”

Dar ceea ce urlă la televizoare și spune în presă, nu se poate așa ceva, nu îmi vine să cred! Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Eu nu mai am cuvinte! Îmi cer scuze celor cărora au stat cu grijă pentru mine și v-a deranjat cu adevărat știrea asta și cei care ați făcut problema asta atât de gravă cum ați formulat-o, nu știu dacă ați câștigat ceva!

Într-o zi-două o să fiu cum trebuie, o să îmi revin și o să merg și la cântările mele și mergem mai departe și vă rog frumos să stați liniștiți! Îmi iubesc familia, îmi iubesc prietenii și îmi pare rău că s-a întâmplat toată treaba asta! Orice poate să pățească o situație din asta și trebuie să iasă din ea!”, a mai declarat Florin Salam.

Apoi, după ce situația a luat amploare, iar mai mulți jurnaliști au ajuns în fața caselor copiiilor săi și a soției, pentru a le lua declarații, Florin Salam s-a supărat și a mai făcut încă un live pe internet!

Florin Salam: ”Mi-ați supărat familia, mi-ați supărat copiii”

“Toți din televiziuni să îmi lăsați familia în pace, am înțeles că vreți să filmați acolo! Mă vedeți, nu am pățit nimic, sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu că nu am făcut pe placul la dușmani! Dumnezeu este cu mine și cu familia mea și va fi câte zile voi avea pe pământul asta! Nu a murit nimeni, mi-e și greu să pronunț!

Nu doresc nici la dușmani așa ceva! Nu a murit nimeni, suntem bine și cu asta basta! Și cei care ați dat știrea asta sigur zilele astea pregățiți-vă, că îmi pun familia să mă ajute, cei care sunt lângă mine, că vă dau în judecată! Mi-ați supărat familia, mi-ați supărat copiii, copiii mei plâng și dați-mi voie să îmi trăiesc viața așa cum pot!

Nu mă omoară nimeni, mă omorâți voi cu vorbele pe care le spuneți? Vă rog frumos, plecați de acolo de la copiii mei, de la familia mea, lăsăți-mi familia în pace! Lăsăți-mă în pace! Oameni răi ce sunteți!”, a mai completat Florin Salam în intervenția sa live, care l-a arătat într-o stare nu tocmai bună, extrem de enervat de situația care s-a creat în urma a ceea ce s-a scris despre el, că ar fi murit!

Ce mesaj a transmis soția lui Florin Salam

Imediat după știrea care a dat peste cap România, fiica lui Florin Salam, Betty Salam a luat atitudine și a infirmat pe Instagram cele apărute despre tatăl ei, vizibil supărată și intrigată de astfel de știri false. ”Cel care a scris acel material  de la Pro Tv, ești un nimic! Cum poți să scrii așa ceva? Să induci lumea în eroare și să îi bagi în panică?! Te sfătuiesc să-ți dai demisia. Cum poți să scrii un mare FAKE de știre, omule? Ceea ce ai scris tu despre tatăl meu, sper să nu atragi  tu”, și-a “strigat” Betty Salam supărarea pe social media.

În plus, soția lui Florin Salam, Roxana Dobre a declarat pentru Cancan faptul că toată România ar trebui să se roage în aceste momente pentru soțul ei.

”Vă rog să înțelegeți situația! România ar trebui să se roage pentru Florin. Atât pot să afirm la acest moment”!

 

Publicat: 15 aug. 2022, 09:20 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă