Smiley, replică dură după ce a fost înjurat pe net: „Cred cu tărie, acum, că cea mai grea boală pentru noi toţi este răutatea”

Publicat: 25 Jul. 2020, 09:30 Vedete
Smiley, replică dură după ce a fost înjurat pe net: Cred cu tărie, acum, că cea mai grea boală pentru noi toţi este răutatea

Smiley a postat, recent, pe pagina sa de socializare un mesaj de solidaritate față de Andreea Esca, care a confirmat că a fost infectată cu Covid-19 şi că a fost internată în spitalul Victor Babeş, la fel ca şi fiul şi soţul ei.

După mesajul postat de îndrăgitul artist, un val de comentarii negative, chiar şi înjurături, au apărut pe pagina sa de Facebook. Artistul a recţionat dur după atacul internauţilor.

„Puteti sa ma credeti sau nu. Puteti sa ma urmariti sau nu. Sa va protejati sau nu. Sa va spalati pe maini, mai des sau mai rar. Sunteti liberi sa faceti ce vreti si sa credeti in orice. Eu nu sunt o autoritate, eu traiesc iubind si cantand, crezand in Dumnezeu, in actiune, in Oameni si in Viata. Nu vreau sa va propun un exercitiu de credinta, dar macar, pentru un scurt ragaz, unul de imaginatie si gandire: Cum ar fi ca textul pe care l-am scris ieri sa fie doar din grija pentru noi toti? Cum ar fi sa-mi asum, dinainte, sa fiu injurat, batjocorit, acuzat, luat la misto, doar pentru ca am indemnat Oamenii sa aiba grija de ei? Cum te-ai simti sa urezi sanatate si sa fii injurat inapoi? Am citit si am sters cu greutate si mahnire zeci de comentarii lipsite de orice forma de respect.
Cred ca avem nevoie sa ne respectam si sa fim uniti. NOI. Cred ca avem nevoie de oameni sanatosi, de o educatie sanatoasa, intr-o tara sanatoasa si civilizata. Mai ales in aceste vremuri…
Nu ar putea cineva sa-mi ofere bani ca sa scriu ca am o cunostinta bolnava de Covid. Niciodata. Nu in realitatea mea. Stiu mai multi oameni bolnavi de Covid, Oameni obisnuiti. Tineri. Nu sunt platiti… Boala asta exista si nu e doar la televizor. Daca vreti sa o cautati, o gasiti in spitale sau in aglomeratii. Depinde de toti sa ramanem sanatosi, depinde de toti cat de mult se raspandeste, iar superficialitatea, lipsa de respect si de educatie nu ne fac bine. Ne tin pe loc sau ne dau inapoi. Cred cu tarie, acum, ca cea mai grea boala pentru noi toti este rautatea. N-o sa mai scriu despre acest subiect. N-o sa mai raspund la niciun comentariu pe aceasta tema. Sa ne vedem sanatosi! Va fi bine!”, a fost răspunsul lui Smiley, vădit dezamăgir de reacţia oamenilor.

Ce a scris Smiley despre Andreea Esca

Observ un trend general de a nu crede in nimic, nici in Covid, nici in medici sau oameni, in stiinta sau in Dumnezeu. Poate putem, totusi, prin declaratia Andreei Esca, sa invatam sa avem mai multa grija de noi si sa ne ferim de boala, doar atat…

O cunosc si stiu prin ce a trecut. Din pacate nu e singura mea cunostinta personala care a avut Covid. Boala asta exista si se raspandeste foarte usor. Va rog sa aveti grija de voi cu responsabilitatea celor care stiti ca de sanatatea voastra depinde sanatatea tuturor. As vrea sa va mai rog sa nu ma puneti la zid pentru ca am exprimat o ingrijorare! Comentariile care nu incurajeaza grija fata de noi, cele care instiga la ura, cele defaimatoare, vor fi sterse.❤️, a scris Smiley pe pagina sa de Facebook.
Publicat: 25 Jul. 2020, 09:30 Vedete
Pe aceeași temă