Iuliana Tudor s-a îmbolnăvit de Covid! „A fost o experiență delicată”

Publicat: 06 dec. 2021, 15:42 Autor: Dora Bazavan Vedete

S-a întâmplat în luna octombrie, în urma unei vizite la părinţi, mama sa fiind ulterior depistată pozitiv.

Aflată în mijlocul filmărilor pentru pentru sezonul 7 al emisiunii „Vedeta populară”, de la TVR 1, Iuliana Tudor a fost nevoită să se izoleze şi să ia toate măsurile necesare care se impuneau. Din fericire, vedeta TVR a avut o formă uşoară a bolii şi a fost permanent în legătură cu cadre medicale specializate. Acum, Iuliana Tudor a depăşit boala şi chiar şi-a reluat în forţă activitatea de pe micile ecrane.

”A fost o experiență delicată”

Pentru că înregistrările show-ului „Vedeta populară” erau deja programate, la ultimele trei ediţii de concurs locul Iulianei Tudor a fost preluat de coprezentatorul său, Lucian Ghimişi. Cei care o îndrăgesc pe vedeta TVR 1 se vor bucura să o revadă la Semifinala şi Marea Finală „Vedeta populară”. Aceasta din urmă chiar în noaptea de Revelion.

A fost o experienţă delicată, pe care am depăşit-o, slavă Domnului, cu bine. Vreau să mulţumesc mult medicilor care au avut grijă de mine şi m-au ajutat să revin rapid alături de dumneavoastră! Îi mulţumesc lui Lucian Ghimişi, care a preluat de pe o zi pe alta, ca prezentator, „Vedeta populară”. Eu vă dau întâlnire din nou în cadrul Semifinalei şi Finalei concursului nostru. Aveţi grijă de voi şi sănătate multă şi vă sunt recunoscătoare pentru fiecare gând bun!”, spune acum prezentatoarea Iuliana Tudor.

„Vedeta populară” a intrat şi în această toamnă în casele noastre, cu ale sale cântece şi tradiţii ce spun istoria acestui neam, cu oamenii ei plini de bucurie şi speranţă, cu muzicieni desăvârşiti şi cu poveşti emoţionante. Sezonul 7 al emisiunii realizate de Iuliana Tudor se vede la TVR 1, în fiecare duminică, de la ora 21.00. „Vedeta populară” se difuzează simultan şi la TVR Moldova, dar şi TVR Internaţional.

Publicat: 06 dec. 2021, 15:42 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×