EXCLUSIV | Adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Salam! Betty a dat tot din casă: „Nu prea este de acord, dar…”

Publicat: 28 sept. 2022, 19:32 Autor: Dora Bazavan Vedete

Adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Salam! Betty Salam, fiica celebrului Florin Salam, se pregătește să facă niște schimbări de stil și ritm în cariera ei artistică!

Am suprins-o aseară, la avanpremieră filmului Teambuiding, o comedie spumoasă în regia lui Matei Dima, chiar înainte de a intra să vadă filmul. Betty Salam ne-a dezvăluit “la cald” ce urmează să facă dar și cum se simte celebrul ei tată, Florin Salam. Ciao.ro a aflat de ce nu ar fi de acord artistul cu alegerile fiicei sale!

Betty, ce noutăți pregătești?

Voi pregăti proiecte muzicale noi, cu oameni din industria muzicii balcanice, cu artiști de top, pentru că vreau să îmi schimb puțin stilul muzical și să merg spre direcția tatălui meu.

Și tatăl tău ce zice?Cum se simte acum după ce a avut problemele de santate?

Nu prea este de acord pentru că el știe că este o carieră mai grea decât ceea ce fac eu dar trebuie să mă încadrez tendințelor.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Salam!

El și-a mai revenit după ce a fost în spital?

Da! Este foarte bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că este foarte bine acum, se reface în continuare, trebuie să aibă mai multă grijă de el și să se odihnească mai tare!

L-ai dus pe Matthias la grădiniță?

L-am dus la grădiniță dar momentan nu îl mai duc pentru că mi-a luat un virus de acolo, am fost toți virusați, să spunem așa, și acum l-am lăsat deocamdată acasă, să se facă bine.

Ai fost la un podcast, ai dat mai multe declarații și s-au înțeles o grămadă de chestii! Că ai plecat de acasă…. Care e adevărul, de fapt?

Da, am tot zis o grămadă de chestii! Asta e de mult și nu aveam copil. Ne mai certăm și noi că unde este relație perfectă? Nu există!

Betty Salam a fost înșelată de soț? „L-am prins cu mesaje. Eu nu iert”

Betty Salam a dat cărțile pe față și a recunoscut că a văzut mesaje de la alte femei în telefonul soțului ei, Cătălin. Cei doi au o relație de 7 ani și un băiețel de patru anișori.

Betty Vișănescu alias Betty Salam trăiește o poveste de dragoste, de 7 ani, alături de Cătălin, cel cu care are și un baiețel de doar 4 ani. Artista a participat recent, într-un podcast, acolo unde a făcut câteva mărturisiri din viața de cuplu.

Fiica lui Florin Salam a vorbit despre cum se înțelege cu soțul, dar a dezvăluit și ce sacrificii face pentru ca relația să funcționeze. Betty susține că îi mai verifică soțului telefonul, din când în când, pentru a se asigura că nu există factori care să le distrugă căsnicia.

„Îi mai verific și eu telefonul. Îi verific atunci când eu sunt sigură de ceva și vreau mă asigur și mai tare.”, a declarat Betty Vișănescu, pentru podcastul „theXclusive”

Publicat: 28 sept. 2022, 19:32 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă