Betty Salam, dezvăluiri cutremurătoare! Cum a aflat artista că mama ei a murit: ”Am simţit că îmi fuge pământul de sub picioare”

Publicat: 01 ian. 2021, 13:15 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Betty Stoian, fiica celebrului manelist Florin Salam și-a deschis sufletul înc cadrul unui interviu recent și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa. Artista a dezvăluit lucruri nemaiștiute despre momentul în care a aflat că mama s-a a murit.

Soția lui Florin Salam a murit în urmă cu mai mulți ani și a lăsat un gol imens în sufletele membrilor familiei, dar în special al copiilor ei. Betty recunoaște faptul că acesta este și va fi mereu un subiect sensibil, însă recent a făcut dezvăluiri tulburătoare despre acel moment în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

„Nu eram acasă când s-a întâmplat, eram la prietenul tatălui meu, tata ne-a dus acolo să stăm cât el era cu mama în spital. Şi eu, şi fratele meu, am fost ţinuţi departe de tot ceea ce se întâmpla. Tata ne-a anunţat, a fost un şoc, nu îmi venea să cred. Din acel moment am simţit că m-am maturizat foarte mult. Aveam 7 ani când mama a murit, nu pot nici acum să spun ce am simţit. Am simţit că îmi fuge pământul de sub picioare. Lucrurile acestea nu se explică, doar cine trece prin aşa ceva poate să înţeleagă. De la mama am moştenit simplitatea, suntem oameni simpli şi modeşti. Tata ne-a ajutat foarte mult să trecem peste suferinţă. În fiecare zi simt lipsa mamei mele…”, a mărturisit Betty Salam, citată de spynews.ro.

Betty Salam și-a găsit liniștea în brațele lui Cătălin

De când l-a cunoscut pe actualul său partener în urmă cu mai mulți ani, fiica lui Florin Salam este o femeie împlinită. Și-a găsit liniștea în brațele lui Cătălin care ar face orice să o vadă fericită. Mai mult, cei doi au împreună și o minunăție de băiețel pe care ăl cresc cu multă dragoste.

În cadrul interviului, artista a vorbit și despre relația sa și a dezvăluit cum a reușit să o cucerescă iubitul său.

„Cătălin m-a atras prin comportamentul lui. M-a cucerit cu felul lui de a fi. Chiar dacă el este mult mai mare decât mine, mi se părea aşa… că gândeşte ca un copil. M-a învăţat să văd viaţa diferită, mai frumoasă. Cătălin m-a învăţat să vreau să ies afară din casă, m-a învăţat să zâmbesc, din nou. M-a învăţat să iubesc viaţa. I-am spus tatălui pentru că voiam să mă asigur, să mă sfătuiesc, nu voiam să apară ceva în presă, iar tata să nu ştie. Prima dată, tata m-a întrebat cu cât este el mai mare decât mine. Ca orice tată, a fost puţin rezervat la început. Când a venit să-l cunoască pe tata, Cătălin a venit îmbrăcat cu costum, cravată. Tata nu l-a luat aşa direct din prima, l-a mai lăsat. Acum se înţeleg foarte bine şi mă bucur că a înţeles că este un băiat destul de bun pentru mine”, a spus fiica lui Florin Salam pentru sursa citată.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 01 ian. 2021, 13:15 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă