Betty Salam a fost înșelată de soț? „L-am prins cu mesaje. Eu nu iert”

Publicat: 03 sept. 2022, 15:58 Autor: Camelia Vedete

Betty Salam a fost înșelată de soț? Betty Salam a dat cărțile pe față și a recunoscut că a văzut mesaje de la alte femei în telefonul soțului ei, Cătălin. Cei doi au o relație de 7 ani și un băiețel de patru anișori.

Betty Vișănescu alias Betty Salam trăiește o poveste de dragoste, de 7 ani, alături de Cătălin, cel cu care are și un baiețel de doar 4 ani. Artista a participat recent, într-un podcast, acolo unde a făcut câteva mărturisiri din viața de cuplu.

Betty Salam a fost înșelată de soț?

Fiica lui Florin Salam a vorbit despre cum se înțelege cu soțul, dar a dezvăluit și ce sacrificii face pentru ca relația să funcționeze. Betty susține că îi mai verifică soțului telefonul, din când în când, pentru a se asigura că nu există factori care să le distrugă căsnicia.

„Îi mai verific și eu telefonul. Îi verific atunci când eu sunt sigură de ceva și vreau mă asigur și mai tare.”, a declarat Betty Vișănescu, pentru podcastul „theXclusive”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betty (@bettyblue.official)

„L-am prins cu mesaje. Eu nu iert”

Betty Salam a fost înșelată de soț? Întrebată dacă l-a prins pe soțul ei pe picior greșit, aceasta a spus că au mai existat mici mesaje, însă acestea nu au fost motiv de despărțire. Așadar, fiica celebrului artist Florin Salam este o femeie cu picioarele pe pământ și ține foarte mult la familia ei.

„L-am prins cu mesaje, dar astea sunt trecătoare. Eu sunt genul de persoană care nu iartă. Că văd un mesaj, asta nu e motiv pentru care trebuie să divorțăm.”, a mai adăugat artista.

Chiar dacă relația lor pare fără probleme, există, totuși, un lucru cu care Cătălin o deranjează pe frumoasă lui soție. Acesta, spune ea, nu este atât de comunicativ.

„Mă deranjează că nu comunică atât de mult cu mine. Mă enervează că nu e mai sociabil.”, a mai spus Betty.

Publicat: 03 sept. 2022, 15:58 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă