Betty Salam a plecat de la soț: „Mi-am luat doar geanta. Nu am mai suportat”

Publicat: 19 sept. 2022, 15:10 Autor: Camelia Vedete

Betty Salam a plecat de la soț. Betty Salam recunoaște că a avut probleme în căsnicie. Artista a dezvăluit și un episod mai vechi, pe care l-a avut cu soțul ei.

Betty Salam a povestit în podcastul Oanei Radu cum a plecat de acasă. Fiica lui Florin Salam și-a amintit că s-a certat cu soțul înainte să aibă copii. Așadar, artista și-a luat o geantă și a plecat acasă la tatăl ei. Acolo, spune ea, a găsit multă înțelegere.

Betty Salam a plecat de la soț

„Oana Radu: Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut din gelozie?

Betty Salam: Am plecat de acasă, mi-am luat doar geanta.

Oana Radu: Cum?

Betty Salam: Înainte să am copil. Ne certam din chestii prostești și am plecat de acasă. El se juca pe playstation și nu suport să mă cert singură. M-am dus la tata. El se uita la mine, eu la el. Tatăl meu, când mă vede supărată, mă face să râd și ador chestia asta”, a declarat Betty Salam în cadrul podcastului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BETTY (@bettyblue.official)

Betty Salam a fost înșelată de soț? „L-am prins cu mesaje. Eu nu iert”

Betty Salam a dat cărțile pe față și a recunoscut că a văzut mesaje de la alte femei în telefonul soțului ei, Cătălin. Cei doi au o relație de 7 ani și un băiețel de patru anișori.

Betty Vișănescu alias Betty Salam trăiește o poveste de dragoste, de 7 ani, alături de Cătălin, cel cu care are și un baiețel de doar 4 ani. Artista a participat recent, într-un podcast, acolo unde a făcut câteva mărturisiri din viața de cuplu.

Betty Salam a fost înșelată de soț?

Fiica lui Florin Salam a vorbit despre cum se înțelege cu soțul, dar a dezvăluit și ce sacrificii face pentru ca relația să funcționeze. Betty susține că îi mai verifică soțului telefonul, din când în când, pentru a se asigura că nu există factori care să le distrugă căsnicia. Citește continuarea aici.

Publicat: 19 sept. 2022, 15:10 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă