Exclusiv| Ce dificultăți a întâmpinat Celia în cea de-a doua sarcină! “A fost chinul vieții mele…”

Publicat: 31 ian. 2022, 14:23 Autor: Dora Bazavan Arhiva

Celia este o femeie fericită. Are o familie frumoasă care în curând se va mări cu un nou membru! Frumoasa artistă este pe ultima sută de metri cu sarcina și foarte nerăbdătoare să își strângă la piept fetița mult așteptată. Dar cea de-a doua sarcină nu a fost tocmai ușoară pentru Celia.

CIAO.RO a aflat ce s-a întâmplat și ce dificultăți a întâmpinat tânăra mămică pe parcursul acesteia, pe lângă faptul că a avut și experiența Covid pentru a doua oară în timpul sarcinii cu fetița ei.

Putem, iar când nu mai putem, mai putem puțin!!! Incă 4 săptămâni și te vom ține în brațe, prințesa noastră!  35 săptămâni de sarcină. Vă mulțumesc pentru gândurile bune, enorm de multe mesaje și gânduri bune mă înconjoară! Protecție Divină vă doresc și eu”, a fost mesajul postat de Celia, viitoare mămică de fetiță, pe rețelele sociale, însoțit de o poză în care își arată burta de gravidă pe ultima sută de metri.

Celia a răspuns la trei întrebări-fulger cu privire la starea ei de sănătate și la cum se simte acum, cu câteva săptămâni înainte de a naște.

Reporter: Cum te simți acum, pe ultima sută de metri, până la naștere?

Nu e ușor, pentru că burta este foarte mare și dorm greu. Au început iar grețurile, probabil presează sarcina pe ceva organe, ficat, fiere, stomac și mi-e greu. Însă trece și partea aceasta, nu mai e mult…cu Dumnezeu înainte!

Celia: ”Nu credeam că fac față la așa durere”

Ce a fost cel mai greu în această sarcină pentru tine? Știu că ai întâmpinat dificultăți…

Cel mai greu moment a fost când am fost nevoită să fac o intervenție extrem de dureroasă și anesteziată foarte foarte puțin. După 15 minute de la intervenție au început durerile… A fost chinul vieții mele, nu credeam că fac față la așa durere fără să leșin. Dar suntem mai puternice decât credem…A trecut și aia, toate trec! Important este ca fetița mea să vină sănătoasă. Restul le primesc cu sufletul deschis, le duc cu capul sus. Abia o așteptăm în brațele noastre.

Cum se pregătește Angelo să își întâmpine și întâlnească surioara?

Angelo numără zilele și abia așteaptă să vină surioara lui… e un copil minunat, extrem de iubitor. Și sigur va fi foarte protector cu surioara lui de-a lungul vieții…Iar eu ce mi-aș putea dori mai mult?!

Soțul îmi este sprijin și iubirea lui mă încarcă. Așa că nu mai pun accent pe greu. Mă axez pe punctul final, momentul când îmi voi ține prințesa în brațe. Fericită și plină de iubire alături de ai mei.

 

 

Publicat: 31 ian. 2022, 14:23 Autor: Dora Bazavan Arhiva
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă