Ce i-a spus Andreea Balan anestezistului, inainte de operatie! Dovada e FILMATA VIDEO

Publicat: 06 mart. 2019, 11:53 Autor: D. C. News 3

Luni, Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana. Vedeta este internata la Terapie Intensiva, la Sanador.

Andreea Bălan a născut, prin cezariană, luni, 4 martie, cea de-a doua fetiță, pe nume Clara Maria. Din nefericire, inima vedetei a cedat timp de 1 minut. Medicul care s-a ocupat de nasterea ei prin cezariana a fost cel care a salvat-o. Timp de 1 minut, inima ei s-a oprit si medicii au facut tot posibilul sa o salveze. Acum s-a aflat ce i-a spus Andreea Balan anestezistului, inainte de operatie.

Andreea Balan obisnuieste sa filmeze cele mai importante momente din viata ei. Asa se face ca a documentat si pregatirile pentru cea de-a doua nastere, a Clarei Maria. Informatia a fost facuta publica luni, pe vlogul vedetei Antena 1.

Ce i-a spus Andreea Balan anestezistului, inainte de operatie VIDEO


‘‘Nu mi-e frică, sunt curajoasă. Deşi mi s-a luat sânge, nu mi-a fost frică. Am vorbit cu medicul anestezist care se va ocupa de anestezie în timpul operaţiei. M-a întrebat despre istoricul meu medical, dacă în prezent am probleme medicale, dacă am suferit diferite boli. În funcţie de toate aceste informaţii se stabileşte tehnica de anestezie care se va folosi în timpul operaţiei.

Acest consult este vital pentru toate viitoarele mămici, indiferent dacă nasc prin cezariană sau natural, pentru că doctorul anestezist trebuie să fie bine informat. Nu trebuie să ne fie frică de acest control, care ajută ca naşterea să aibă loc în cele mai bune condiţii pentru mămică.

Mie una nu mi-e frică de această anestezie, nu mi-a fost frică nici când n-a născut Ella, nici acum la bebe Clara. Odată ce am asimilat toate informaţiile, inclusiv posibilele efectele negative, gen o durere de cap. Nu mi-e frică de acea injecţie în coloană şi de cateterul care se introduce”, a povestit Andreea Bălan, pe vlogul personal.

Andreea Balan, in afara oricarui pericol

In prezent, Andreea Balan se afla la Terapie Intensiva la Sanador, clinica privata unde a nascut. Medicii sustin ca este in afara oricarui pericol si de azi, 6 martie 2019, pacienta va fi mutata intr-o rezerva. Insa un medicii trag un semnal de alarma asupra nasterilor prin cezariana.

Andreea Balan, interzis la dans si cantat?

Conform specialistilor, persoanele care sufera probleme cu inima au interzis la efort. Este posibil ca Andreea Balan, a carei inima s-a oprit timp de 1 minut, luni, sa aiba interzis la dansat. Cantareata noastra trebuie sa fie extrem de atenta sa nu mai faca eforturi lungi. Ce trebuie sa faca Andreea Balan dupa stopul cardio-respirator. Asa se va asigura ca sanatatea ei nu e compromisa

Publicat: 06 mart. 2019, 11:53 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă