Problemele medicale din timpul cezarianei Andreei Balan. Un medic din sala explica tot, pas cu pas

Publicat: 06 mart. 2019, 09:51 Autor: D. C. News 3

Luni, cantareata si-a programat nasterea celui de-al doilea copil, prin cezariana. Credea ca totul va decurge bine, dar au fost probleme.

Problemele medicale din timpul cezarianei Andreei Balan au fost anormale. Conf. Dr, Doru Herghelegiu, medic primar obstetrica ginecologie, directorul spitalului privat unde a născut Andreea Bălan, a povestit în platoul Antena 3 ce probleme medicale au intervenit în timpul operației de cezariană.

Andreea Balan a suferit luni un stop cardio-respirator. Medicul care a fost in sala de nasteri a facut cateva marturisiri. Nu a fost extrem de explicit deoarece familia Andreei Balan nu vrea ca toata lumea sa stie problemele de sanatate care sunt, in general, intime.

Problemele medicale din timpul cezarianei Andreei Balan

„Nu sunt abilitat să dau informații concrete despre caz, familia nu dorește. Din nefericire, acest risc este specificat tuturor gravidelor înainte să nască. Culmea, aceasta complicație care a apărut în cazul doamnei Bălan, apare mult mai des la o naștere naturală, decât la o cezariană. Din păcate, peste 90% dintre paciente își pierd viața, mortalitatea este foarte mare.

Șoc cardiac, stop respirator și în final, peste ele se adaugă o tulburare de coagulare severă a sângelui. Astăzi am reușit să o reechilibrăm. La ea s-a trecut de la anestezie rahi-peri, la anestezie generală în momentul în care s-a ajuns la punctul critic”, a povestit conferențiarul.

Andreea Balan, resuscitata 1 minut

„În jur de un minut a durat resuscitarea până s-a pornit din nou inima. Dar tulburările de coagulare se rezolvă greu și abia azi s-a rezolvat”, a mai dezvăluit el despre cazul acesta care apare 1 la 80.000 de cazuri. Medicii sustin ca nici pana acum nu se cunoaste cauza.

Andreea Balan iese miercuri de la Terapie Intensiva unde isi revine dupa stopul cardio-respirator. Medicii sustin ca se va recupera bine, informeaza evz.ro.

Publicat: 06 mart. 2019, 09:51 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă