Canta acum cu mine. Totul despre emisiunea de la Pro TV

Publicat: 05 mart. 2019, 20:10 Autor: Simona News 3

'Canta acum cu mine', difuzat de Pro TV, a fost lansat cu scopul de a face cea mai mare audienta.

‘Canta acum cu mine’ a fost filmat în Polonia, unde exista deja un studio amendajat, fiind realizat dupa un format international al Endemol Shine Group. In acest show, fiecare concurent trebuie sa-i convinga pe cei 100 de jurati sa cante alaturi de el.

Canta acum cu mine. Totul despre emisiunea de la Pro TV

‘Canta acum cu mine’ a debutat in forta duminica, pe 3 martie. Potrivit paginademedia.ro, vocile care se alatura momentului reprezinta scorul fiecaruia, iar cel care obtine cel mai bun scor ajunge în marea finala si poate castiga marele premiu in valoare de 50.000 de euro.

Cine sunt juratii de la „Canta acum cu mine”

Numele cel mai greu din acest show este al Loredanei Groza, care va fi unul dintre cei 100 de jurati care va trebui cucerit de concurenti cu vocea si talentul.

„Cântă acum cu mine este un show revoluționar datorită formatului. În acest show nu este vorba doar despre voce, ci despre găsirea performerului, entertainerului care să aibă emoție, carismă, voce, talent. Pe scurt, trebuie să aibă toate ingredientele pe care publicul și le dorește atunci când cumpără un bilet la un spectacol și vrea să vadă un artist. Căutăm artistul complet!” a declarat Loredana Groza pentru Pro TV.

Un alt jurat important este actorul Razvan Krem Alexe, iar acesta a declarat ca Pro TV-ul a decis ca majoritatea juratilor sa fie persoane nu atat de cunoscute publicului.

„Sunt 100 de jurați la noua emisiune Cântă acum cu mine, care urmează să fie difuzată la Pro TV, iar printre ei mă număr și eu. Am fost cândva și concurent la Românii au talent, tot la Pro TV. Cei 100 de jurați sunt oameni cvasicunoscuți, persoane publice care nu au fost suficient promovate. Pentru mine e bine să beneficiez de această expunere pentru că voi profita de ocazie să îi invit pe toți oamenii la teatru, să mă vadă și pe scenă”, a declarat Răzvan Krem Alexe, potrivit dcnews.ro.

Ce concurenti s-au remarcat deja in prima editie

Prima concurenta care s-a facut remarcata a fost Andra Botez. Este o realizatoare radio la un post local. Are 34 de ani si o voce pentru care multi s-ar bate. Realizatoarea radio a reusit sa impresioneze juriul complet, de 100 de persoane, si pe Loredana Groza.

Andra Botez a ajuns in finala Canta acum cu mine, de la Pro TV. Aceasta a reusit sa cucereasca juriul cu vocea si energia ei. A fost cea care i-a ridicat pe jurati in picioare si a cantat de doua ori, la cererea publicului.

Cand poti vedea „Canta acum cu mine”

‘Canta acum cu mine’ a fost lansat pe 3 martie si initial trebuia sa se difuzeze in fiecare duminica, de la ora 20.00, la PRO TV. Insa din cauza ca nu s-au clasat pe primul loc in topul audientelor de duminica, 3 martie, urmatoarea editie ‘Canta acum cu mine’ va fi pe 17 martie. Sunt sanse mari ca show-ul sa se difuzeze la interval de doua saptamani.

 

Publicat: 05 mart. 2019, 20:10 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă