Canta acum cu mine. Cine este Andra Botez, vedeta radio a care a impresionat-o pe Loredana Groza VIDEO

Publicat: 04 Mar. 2019, 11:22 News 3

Emisiunea Canta acum cu mine, prezentata de Cabral si avand-o ca jurat principal pe Loredana Groza, a avut debutul in weekend cu o supersurpriza!

Canta acum cu mine a debutat in forta. Prima concurenta care s-a facut remarcata a fost Andra Botez. Este o realizatoare radio la un post local. Are 34 de ani si o voce pentru care multi s-ar bate. Realizatoarea radio a reusit sa impresioneze juriul complet, de 100 de persoane, si pe Loredana Groza.

Andra Botez a ajuns in finala Canta acum cu mine, de la Pro TV. Aceasta a reusit sa cucereasca juriul cu vocea si energia ei. A fost cea care i-a ridicat pe jurati in picioare si a cantat de doua ori, la cererea publicului.

Canta acum cu mine. Cine este Andra Botez VIDEO

  • „Nu am mai fost în niciun show de televiziune, e o provocare foarre mare. Ca artist, eşti obişnuit să dăruieşti muzică celor din faţa ta văzându-i stând pe scaun şi neridicându-se, dar aici e mai mult decât a dărui muzică, aici înseamnă să-i faci pe oameni să te înţeleagă aşa cum eşti pe deplin“, a declarat Andra Botez înainte de a urca pe scenă.
  • „De unde ai apărut? Sincer, m-ai blocat, m-ai spart! Pe cuvântul meu dacă mai cânt piesa asta vreodată, nu mai pot“, a declarat solistul Tibi Scobiola la Pro TV.
  • „Ceea ce e interesant este că în seara asta am avut atât de multe genuri, voci, timbre, dar cumva s-a terminat apoteotic. Şi faptul că a venit şi jazz-ul şi despre ce e vorba în jazz – puterea de a improviza, puterea de a fi liber, puterea de a nu depinde de nişte tipare, ci de a le depăşi, de a crea ceva nou de fiecare dată. Asta ai reuşit tu, să fii originală, să fii altfel“, a felicitat-o şi Loredana Groza, căpitanul juriului.
Publicat: 04 Mar. 2019, 11:22 News 3
Pe aceeași temă