Leonard Miron are cancer pancreatic. Ce se intampla cu indragitul prezentator tv

Publicat: 04 mart. 2019, 09:41 Autor: D. C. News 3

Fostul prezentator TVR a vizitat Romania cu prilejul aniversarii a 50 de ani alaturi de cei dragi, adica prietenii si familia din Romania.

Cu aceasta ocazie, Leonard Miron a marturisit ca are cancer pancreatic. Fostul prezentator tv a venit in Romania pentru o perioada scurta de timp. Si-a serbat ziua de nastere anticipat, cu prietenii si cei dragi. Leonard Miron va implini 50 de ani in luna aprilie.

Cu toate ca Leonard Miron a renuntat la fumat in speranta ca se va face bine mai repede, nu renunta la viata de noapte. Isi doreste in continuare sa aiba aceasta placere in viata. Diagnosticul a fost pus de medici in 2018. In prezent, Leonard se trateaza in Anglia, tara in care locuieste de 16 ani cu iubitul Miguel.

Leonard Miron are cancer pancreatic

”Nu am făcut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul. Am ales un tratament revoluționar la Londra, unde doar tumora e radiată. Procedura durează cinci ore, timp în care trebuie să stai nemișcat. În noiembrie 2018 am făcut tratamentul, iar luna trecută analizele au ieșit bine. Soiul rău nu piere!”, a declarat Leonard Miron, citat de click.ro.

Cine e Leonard Miron

Leonard Miron (născut în Galați, 11 aprilie 1969) este un prezentator de radio și televiziune român angajat la Televiziunea Română. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București înainte de a începe o carieră în mass-media.

Vorbește fluent limbile engleză și franceză, precum și germană și spaniolă. În noiembrie 2012 declara ca este homosexual fiind într-o relație cu un spaniol de 10 ani.

Publicat: 04 mart. 2019, 09:41 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă