Leonard Miron a implinit 50 de ani. Cat de schimbat e fostul prezentator tv, in 2019! VIDEO

Publicat: 19 feb. 2019, 13:48 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Este imposibil sa nu stiti cine este celebrul fost prezentator tv care a facut furori in urma cu cativa ani, in Romania, cu orientarea lui sexuala.

Leonard Miron a implinit 50 de ani. Fostul prezentator al TVR se bucura de o viata noua peste hotare, in Londra. Acesta s-a mutat de cativa ani in Anglia, dar revine in tara ori de cate ori are ocazia. Aniversarea de 50 de ani si-a serbat-o aici, in Romania, alaturi de toti cei dragi inimii sale.

Cu toate ca are o varsta inaintata, Leonard Miron pare neschimbat, blocat la un 40 de ani, zicem noi. La fel de vesel si cu nelipsitul lui zambet de pe chip, Leonard Miron se tine bine si arata bine. Nu a renuntat nici in 2019 la parul blond, culoarea anului.

Cum arata Leonard Miron in 2019 VIDEO


Leonard Miron si partenerul sau de viata, Miguel, au poposit in Romania. Aici si-a serbat cele 50 de primaveri la un chef de pomina organizat intr-o locatie de lux, din Capitala. Printre vedetele invitate la eveniment se numara Iuliana Marciuc, Cristina Şoloc, Dana Săvuică, Maria Andrei, Geanina Corondan, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, Oana Turcu şi Cristian Brancu.

„Ce seară memorabilă ne-a oferit Leonard Miron la aniversarea celor 50 de primăveri ale sale! Şi-a strâns în jurul lui prietenii, foştii colegi din televiziune şi oamenii care au contat pentru el în ultimii ani şi a reuşit să ne facă absolut pe toţi să trăim emoţie şi bucurie. Impresionant!

N-am mai văzut foarte demult o sală întreagă dansând. Mulţumim, Leo! Ai fost şi ai rămas unic. La mulţi ani, cu sănătate, cu bucurii, împliniri şi prietenii aproape!”, a notat Cristina Şoloc pe pagina ei de Facebook.

Leonard Miron a implinit 50 de ani

„La o petrecere dedicată unui om special. Profesionalism, nobleţe sufletească şi un caracter rar. Sunt doar câteva din calităţile tale excepţionale. La mulţi ani, Leonard Miron! Sănătate şi fericire!”, i-a transmis şi Mădălin Ionescu, via Facebook.

Leonard Miron se va mai serba peste 2 luni alaturi de iubitul lui, Miguel. Cei doi vor mai pleca, inca o data, intr-o croaziera romantica, informeaza okmagazine.ro.

Publicat: 19 feb. 2019, 13:48 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă