Ferma 2019. Vali Barbulescu, apropieri interzise cu Otniela? Show-ul incepe sa capete alte proportii

Publicat: 19 feb. 2019, 12:52 Autor: Simona Vedete

Telespectatorii show-ului 'Ferma' au fost pusi pe ganduri, vazand cum Vali Barbulescu pare atras de Otniela.

Se pare ca lcururile au inceput sa scape de sub control iar intre Vali Barbulescu si Otniela pare sa se infiripe ceva. Pe langa faptul ca sunt afectuosi unul cu celalalt, mai nou au fost surprinsi in momente de tandrete.

In acest sens, Vali Barbulescu chiar a vorbit despre Otniela intr-un interviu pentru Pro TV, unde a recunsocut ca s-a atasat de tanara, avand numai cuvinte de lauda despre ea.

„Eu personal m-am atașat cel mai mult de o fată. Poate era previzibil, dar nu este vorba despre un atașament fizic neapărat. Am descoperit în Otniela o persoană fermecătoare, cu o personalitate foarte bine cizelată, aș putea să spun.

Ferma 2019. Vali Barbulescu, apropieri interzise cu Otniela

Vali Barbulescu, apropieri interzise cu Otniela la Ferma

Și mi-ar plăcea foarte mult să rămân prieten cu ea și după acest joc. Dacă n-aș fi avut o parteneră de viață, aș fi avut nevoe de ceva timp să o cunosc mai bine pe Otniela. Nu pot să spun acum da, nu, poate. E o fată foarte atrăgătoare și din punct de vedere fizic.

Eu am apucat deocamdată să o cunosc așa empatic și cred că acest lucru e un lucru bun într-o relație. Cred că o relație este o echipă în primul rând și cred în egalitatea partenerilor în orice relație. Cred în echilibru.

Noi am avut multe momente în care ne-am echilibrat, în care ne-am ghict unul altuia gândurile. E mai frumos și mai plăcut să cred în momentul ăsta că poate fi prietenă, decât să mă gândesc că mi-ar putea fi vreodată iubită” a spus Vali Barbulescu, potrivit Libertatea.

Ramane de vazut cum va reactiona iubita lui, Delia Tudose, cu care are o relatie de peste 10 ani, cand va vedea imaginile astea.

Publicat: 19 feb. 2019, 12:52 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă