Cine este omul din spatele serialului Las Fierbinți. E plătit regește de Pro TV

Publicat: 06 Mar. 2020, 11:00 General
Cine este omul din spatele serialului Las Fierbinți. E plătit regește de Pro TV

Las Fierbinți este, fără îndoială, cel mai urmărit serial din România. Dacă actorii sunt extrem de cunoscuți și au prins la public, nu toată lumea știe cine este, de fapt, responsabil cu glumele din celebra producție. Ajuns deja la sezonul cu numărul 17, serialul de pe Pro TV a fost lider de audiență anul trecut.

Mimi Brănescu, creatorul ”Las Fierbinți”

La 45 de ani, Mimi Brănescu este scenarist, dramaturg și actor, dar marea lovitură a dat-o în 2012. Atunci i-a venit ideea de a scrie scenariul serialului ”Las Fierbinți”, care avea să devină cea mai urmărită producție de acest gen din România. Serialul a debutat pe 1 martie 2012, iar acum a ajuns la al 17-lea sezon. Publicul nu s-a plictisit însă de aventurile personajelor și replicile pline de umor sunt savurate cu aceeași plăcere de telespectatori, chiar și după 8 ani.

Mimi Brănescu, alături de soția sa, Mirela Oprișor

Mimi Brănescu a dezvăluit și cum a pornit acest proiect. ”E o lume a mea. Lumea în care am trăit. Cunosc oameni ca ei. Cu oameni ca ei am copilărit. E o bucată din România, iubită de mine, dar și făcută de râs. Nu e reprezentativ. Multă lume zice: domnule, e exact cum suntem noi. Nu, noi nu suntem așa. Aici sunt exagerate puțin lucrurile. Sigur că există și un bețiv, și o curvă, dar nu cred, nu vreau să cred că așa e România”, a concluzionat scenaristul.

Acesta poate spune că se simte ca acasă pe platourile de filmare. Este căsătorit cu Mirela Oprișor, actrița care interpretează rolul Aspirinei, din celebrul serial.

Las Fierbinți, lider de audiență în 2019

Serialul prezintă diferite ipostaze din viața oamenilor din satul ”Fierbinți”, toate pline de umor și de bună dispoziție. Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano sau Firicel sunt personajele centrale ale serialului de comedie, care are un succes teribil la publicul din România. Sezonul al 17-lea a debutat pe 4 februarie și este difuzat în fiecare marți și joi, de la ora 20:30. Primul episod a avut o audiență record. Peste 2,5 milioane de telespectatori au stat cu ochii pe Pro TV.

Sezonul 17 din Las Fierbinți a început pe 4 februarie

Anul trecut, când a fost difuzat sezonul cu numărul 16 din Las Fierbinți, Pro TV a înregistrat o audiență remarcabilă și a spulberat practic concurența. Cu 11 puncte de rating și 29.6% share, serialul de comedie a avut un număr dublu de telespectatori față de Antena 1, postul care a ocupat locul doi al audiențelor. Concluzia finalului de an a fost că în toată țara, peste 2 milioane de oameni s-au uitat la serialul ”Las Fierbinți”.

Și pentru că audiențele sunt atât de bune, șefii de la Pro TV nu se uită la bani când vine vorba despre producția acestui serial. Pentru un singur episod, un salariu poate ajunge și la 1.700 de euro.

Publicat: 06 Mar. 2020, 11:00 General
Pe aceeași temă