„Bă, ești nebun?” Aspirina și Celentano și-au cumpărat case în localitatea în care filmează serialul Las Fierbinți!

Publicat: 03 Jan. 2020, 21:02 Vedete

Aspirina și Celentano, doi dintre îndrăgiții actori din serialul “Las Fierbinți”, s-au îndrăgostit, se pare, de Fierbinți, localitatea în care filmează, de ani buni, pentru celebrul serial.

”Las Fierbinți” este fără îndoială cel mai de succes serial al ultimului deceniu, fiind urmărit de milioane de români. Mimi Brănescu, secenaristul, este creierul acestei producții-fenomen, însă a spus de multe ori, când a avut ocazia, că regretul lui major este acela că mesajul acestui serial nu a fost perceput așa cum și-a dorit el.

„Poate că noi am legalizat, ăsta e un regret al meu, că noi am legalizat cocălăreala. De unde înainte cocalarul era într-un colţ şi era jenat, acum dacă îi spui e o mândrie cumva. Să zic da bravo, mă, ce ai făcut boss? Nici nu ştiu cum e mai onest, să mă bucur că se uită toată lumea sau să trag un semnal de alarmă că nu e pentru toată lumea. Eu nu cred că România e cea din serial. Noi am arătat cum nu e. Aşa nu. Eu scriu de 7-8 ani. Şi sunt copii care au crescut cu chestia asta în cap. Cu , , . Nu e aşa. Ar trebui cineva să spună că nu e aşa“, a explicat scenaristul.

Aspirina și Celentano s-au ”mutat” în Fierbinți

Cum și-au pus amprenta cei opt ani de filmări-maraton în viața actorilor din Las Fierbinți? Ei bine, pentru unii a devenit a doua casă, și nu vorbind metaforic.

Conform locuitorilor din Fierbinți, Mirela Oprișor, actrița care o interpretează pe “Aspirina”, dar și Adrian Văncică – “Celentano”, și-ar fi cumpărat case în acest mic orășel.

 “Aspirina și-a luat casă sau și-a închiriat, vorbește lumea la noi în sat. La fel și Celentano, cică ar fi luat una dintr-o zonă cu o troiță. Ați văzut că la noi în sat sunt destul de multe case părăsite, nelocuite. Probabil ei, ca să nu mai facă drum până la București și înapoi, când au zile în șir de filmări, prefer să stea aici, mai câștigă timp. Unii spun că respectivele case le-au cumpărat, alții că le-au închiriat… așa vorbește lumea la noi în sat”, ne-a spus unui din locuitorii din Fierbinți.

Casele în Fierbinți nu au prețuri exagerate, după cum mai spun aceiași locuitori: “La noi găsești case și la 400 milioane de lei vechi, 500, poate și mai ieftine, iar cea mai scumpă nu cred că depășește miliardul”.

 

Publicat: 03 Jan. 2020, 21:02 Vedete
Pe aceeași temă