Cum arată în realitate „Aspirina”, din Las Fierbinţi, interpretată de Mirela Oprişor. Nu o recunoşti dacă o vezi pe stradă

Publicat: 12 Mar. 2020, 10:00 General
Cum arată în realitate „Aspirina”, din Las Fierbinţi, interpretată de Mirela Oprişor. Nu o recunoşti dacă o vezi pe stradă

Aspirina, din ”Las Fierbinți”, este una dintre cele mai îndrăgite personaje ale celebrului serial. În realitate însă, actrița Mirela Oprișor, cea care interpetează rolul Aspirinei, arată complet diferit. Are aproape 47 de ani și este căsătorită chiar cu scenaristul serialului de pe Pro Tv, Mimi Brănescu.

Mirela Oprișor, cealaltă față a ”Aspirinei”

Serialul ”Las Fierbinți” a ajuns deja la sezonul cu numărul 17 și este cel mai urmărit program de acest gen din România. Personajele i-au cucerit pe telespectatorii români, iar dovadă stau audiențele. Anul trecut, serialul de pe Pro Tv a fost lider de audiență, cu un număr dublu de telespectatori față de Antena 1, televiziunea de pe locul secund. Un motiv în plus pentru ca actorii care dau viață amuzantelor personaje să se simtă mândri și să continue serialul cu aceeași plăcere.

Este și cazul Mirelei Oprișor, cea care interpretează rolul ”Aspirinei”, femeia ușoară din sat. Actrița de 46 de ani nu are nimic în comun cu personajul căruia îi dă viață în Las Fierbinți. Dacă în film, aceasta poartă perucă, în viața de zi cu zi, Mirela Oprișor este tunsă scurt. Actrița arată complet diferit față de femeia pe care o interpretează în serialul de comedie.

Pozele postate pe rețelele de socializare sunt extrem de apreciate de fanii actriței. Aceasta primește foarte multe complimente și mesaje de susținere.

Mirela Oprișor, în rolul ”Aspirinei”, din serialul ”Las Fierbinți”

Așa cum se poate observa foarte ușor din poze, cele două ”variante” ale Mirelei sunt diametral opuse, astfel că nu ar exista nicio șansă de a o recunoaște pe stradă pe actriță, dacă nu am ști cum arată în realitate.

Mirela Oprișor, o actriță completă

Născută pe 12 mai 1973, la Brașov, Mirela Oprișor a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”Ion Luca Caragiale” în anul 2000. Este o actriță de teatru și film extrem de apreciată și a fost premiată în 2011, în cadrul galei Gopo, pentru rolul din filmul ”Marți, după Crăciun”, unde a interpretat-o pe Adriana Hanganu.

Mirela Oprișor a devenit însă cunoscută publicului larg o dată cu rolul Aspirinei. Serialul ”Las Fierbinți” a avut debutul pe micile ecrane pe 1 martie 2012. Actrița are și o poveste de viață ruptă parcă dintr-un film. Acum este căsătorită cu Mimi Brănescu, scenaristul serialului de pe Pro TV. Puțini știu însă că cei doi au fost iubiți în facultate. Drumurile lor s-au separat însă timp de 8 ani, după care s-au reîntâlnit. Atunci au decis să-și unească destinele. Au împreună și o fată, pe nume Ana.

Publicat: 12 Mar. 2020, 10:00 General
Pe aceeași temă