Vedeta Antena 1 care a jucat în Las Fierbinți. Lovitură fatală pentru şefii de la ProTV

Publicat: 01 feb. 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Vedeta Antena 1 care a jucat în Las Fierbinți. Pentru început vă oferim câteva indicii. Este cunoscută publicului din România atât de pe scena teatrului cât și din numeroasele show-uri la care a participat, este un super talent, iar de o bună perioadă este colega matinalilor Răzvan şi Dani. Nu v-aţi dat seama încă despre cine este vorba? Toate detaliile în rândurile de mai jos. 

Nu multă lume îşi aduce aminte că Ilona Brezoianu, căci despre ea este vorba, a făcut parte din distribuţia celui mai cunoscut serial de comedie, Las Fierbinți de la PRO TV.

Şi-a început cariera de actriță la un an după ce a terminat liceul, când a devenit studentă la UNATC. De atunci e îndrăgostită iremediabil de ceea ce face şi a muncit din greu pentru a deveni cine este astăzi. În prezent, Ilona Brezoianu este actriță la Teatrul de Comedie, dar a jucat și la Teatrul Avangardia, Teatrul Național, Teatrul Metropolis, Green Hours și la Teatrelli.

Până la vârsta de 33 de ani, actrița are un portofoliu de invidiat. Până acum a participat în „Mangalița”, „eXtra Factor”, „Atletico Textila”, ”iUmor”, „Super Neatza de Weekend”, „Te Cunosc de Undeva”. Totuși, puțini își amintesc că timp de un sezon, actrițaa jucat îl serialul „Las Fierbinți”, acolo undea interpretat-o pe Lumința, asistenta din sat după care toți bărbații din sat erau topiți.

Lovitură fatală pentru şefii de la ProTV

Ulterior, vedeta a ajuns la Neatza, unde a arătat că poate face faţă oricărei provocări. Cu toate acestea, dacă ar fi pusă să aleagă, nu ar şti să spună ce îi place cel mai mult să facă.

„E greu de ales un singur lucru care îmi place cel mai tare la ceea ce fac, având în vedere că am un meniu diversificat de la teatru, televiziune, filme, şi influencereală să spunem aşa… practic încerc să le dau oamenilor din bucuria cu care trăiesc.

Să ofer emoţie pe scenă, să-i fac să râdă în faţa televizoarelor, să fac rolurile cu care să rămână în minte, sau le recomand tot felul de locuri sau lucruri care mi se pare de folos. Cel mai tare îmi place când le văd bucuria din ochi atunci când se întâlnesc cu mine.

Dincolo de actorie cred că aş putea avea o carieră în muzică pentru că îmi place şi din spusele altora chiar aş putea excela dacă aş lucra la asta. Mai ales că atunci când cânt simt că mă ridic de la pământ. E o senzaţie specială”, declara Ilona Brezoianu, în urmă cu ceva timp.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 01 feb. 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă