Bine ați venit în Fierbinți! Câte ”bulioane” primesc localnicii ca să apară în celebrul serial de la Pro TV

Publicat: 18 Dec. 2019, 20:52 Vedete

Bine ați venit în Fierbinți! CIAO.RO a realizat un reportaj de senzație în localitatea în care se filmează, de ani buni, serialul Las Fierbinți. Locuitorii de-aici nu doar că sunt mândri că apar în cadre, alături de renumiții actori, dar sunt plătiți regește pentru figurație. 

Chiar dacă nu pare cel mai primitor loc de pe pământ, pentru că la intrarea în oraș nu vezi decât gunoaie stânga – dreapta, odată ajunși în Fierbinți situația se schimbă datorită locuitorilor care sunt extrem de deschiși atunci când sunt întrebați de serial sau despre actorii care filmează ore bune, zile în șir, în localitatea lor.

Oamenii sunt plini de viață, îți lasă senzația că n-au prea multe griji, tot timpul au zâmbetul pe buze și sunt mândri că locuiesc în Fierbinți. Dar mai ales pentru că au avut ocazia să joace alături de celebrele personaje ale serialului difuzat de Pro TV.

Aceștia susțin că sunt plătiți extrem de bine de producătorii serialului Las Fierbinți.  “Spre exemplu, mie, că am apărut într-un cadru scurt, în peisaj, mi s-a oferit 50 de lei. Ei sunt foarte serioși, fac contracte pentru fiecare om care participă la filmări. Celor care au de filmat mai multe ore le dau și 100 de lei, 150 de lei. Cel mai bine sunt plătiți cei în casele cărora se filmează, în curțile lor. Aceștia iau și câte 200-300 lei, uneori și mai mult, susține un tânăr ce locuiește în Fierbinți.

 La Barul lui Bobiță este 5 lei o cafea și 6 lei un suc

Aceștia le sugerează tuturor turiștilor – căci sunt mulți, zilnic – să meargă la “Barul lui Bobiță” – Mihai Bobonete. Pe fanii înrăiți ai serialului, locuitorii îi direcționează să meargă și la casele celebre la care se trag cadre de obicei pentru serial, cum ar fi cea a “Aspirinei” – Mirela Oprișor sau cea a lui “Celentano” – Adrian Văncică.

La Barul lui Bobiță vin zilnic zeci de turiști, fac poze, rămân și beau o cafea, un suc, mulți dintre ei își cumpără magneți de frigider, căni sau scrumiere inscripoționate cu numele “Las Fierbinți” sau cu poze cu actorii din serial”, spune un alt locuitor din Fierbinți, ce are casă în apropiere de celebrul bar al lui Bobiță.

Dacă dorești să bei o cafea la Barul Lui Bobiță, ei bine, trebuie să afli că te costă 5 lei, iar dacă dorești un suc, va trebui să scoți din buzunar 6 lei.“Sătenii nu sunt clienți ai barului, turiștii sunt clienți. Barul este undeva pe malul unui lac, nu e în centru în Fierbinți. E liniște acolo, numai rațele și gâștele de la lac fac gălăgie”, spune aceeași sursă.

Barul lui Bobiță este poziționat pe malul unui lac, un loc de asemenea nu prea îngrijit. Pe malul apei, dar și pe uliță se află multe gunoaie, peturi, ambalaje, cutii de bere, hârtii, pungi. Intrarea în local însă, dar și în interior, barul, sală, sunt extrem de primitoare, iar toaletele curate.

 

Publicat: 18 Dec. 2019, 20:52 Vedete
Pe aceeași temă