VIDEO! Bobita, monolog viral in Las Fierbinti despre sarbatorile la romani! „Ce e, ma, Craciunul pentru voi? O ceafa de porc?”

Publicat: 28 Dec. 2018, 10:25 Vedete

Deja traditionalul episod de Craciun din Las Fierbinti a mai oferit un moment dulce-amar despre Romania zilelor noastre.

Bobiţă, personaj interpretat de actorul Mihai Bobonete, a livrat un monolog excepţional în episodul special „Las Fierbinţi“, difuzat de Pro TV în seara de Ajun.

În deja tradiţionalul episod de Crăciun „Las Fierbinţi“, sătenii se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă, însă pentru mulţi magia a dispărut odată cu pesta porcină care i-a lăsat fără bucate, o realitate a României anului 2018. În contextul pestei porcine care a lăsat sute de români fără porci de Crăciun, Bobiţă i-a certat pe sătenii superficiali şi i-a făcut să înţeleagă că sărbătorile de iarnă înseamnă mult mai mult decât bucatele pe care le punem pe masă. În replică, Bobiţă îi ceartă şi livrează un monolog puternic, evidenţiind, de fapt, mentalitatea greşită a unora în ceea ce priveşte Crăciunul, care ar trebui să fie mai mult despre familie şi cei dragi, şi mai puţin despre mâncare.

„Ce v-am stricat eu, mă? V-am stricat Crăciunul? Păi nu era Crăciunul stricat dinainte? Am venit eu, bă, şi v-am lăsat fără cârnaţi şi fără caltaboş? Am venit eu la careva dintre voi astă-vară să vă iau porcul din coteţe, mă? Am stricat? Eu am vrut să repar, bă! Care a zis, mă, să-mi fie ruşine? De ce să-mi fie ruşine, mă? Să-mi fie ruşine că ce? Că am vrut să vă pun pe masa de Crăciun o bucată de carne? D-aia să-mi fie mie ruşine? Păi voi nu vă gândiţi, mă, că sunt unii care nici fasole n-au să pună pe masa de Crăciun, mă, şi nu mai zic nimic. Eu că am vrut să vă pun o bucată de carne, aţi strâmbat din nas, bă, vă pute! Vă pute că e oaie, că nu e porc, aia vă interesează pe voi, nu că am vrut să vă fac un bine de Crăciun.” si-a inceput Bobonete replica.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Dec. 2018, 10:25 Vedete
Pe aceeași temă