Mirabela Dauer il face praf pe castigatorul de la Vocea Romaniei! De ce este convinsa ca nu el merita sa castige si ce a spus despre Bogdan Ioan

Publicat: 28 dec. 2018, 09:51 Autor: D. C. Vedete

A facut istorie cu melodia din auditii, "The Earth Song" cand l-a imitat perfect pe Michael Jackson dar pana in finala nu a mai convins asa multa lume.

Mirabela Dauer il face praf pe castigatorul de la Vocea Romaniei! Finala Vocea Romaniei a fost difuzata de Pro TV pe data de 14 Decembrie iar de atunci controversele continua sa apara intre cei care au urmarit show-ul.

Castigatorul Bogdan Ioan a contestat imediat dupa castigarea finalei desi incepuse concursul cu un moment memorabil cantand o piesa de la Michael Jackson care a ridicat toti juratii in picioare, episod nemaintalnit la Vocea Romaniei. Elevul lui Smiley a reuşit să se facă remarcat şi reţinut datorită unor reprezentaţii pe muzica regelui pop Michael Jackson, reuşind să îl imite unu la unu pe regretatul artist internaţional. Memorabilă a fost interpretarea piesei “Earth Song”, de la audiţiile pe nevăzute, însă Bogdan a mizat pe Michael şi în finală, unde a cântat “Billie Jean”, singur, „I want to spend my lifetime loving you”, împreună cu Feli, și „În lipsa mea”, alături de Smiley.

În finală, Bogdan Ioan s-a luptat cu Dora Gaitanovici, eleva Irinei Rimes, cu Alma Boiangiu, antrenată de Tudor Chirilă, și cu Mădălina Coca, eleva Andrei iar fanii inflacarati ai emisiunii sustin ca oricare dintre fete ar fi castigat finalul concursului ar fi fost unul mai corect. Acum insa a venit si randul unei voci consacrate de la noi sa isi spuna parerea despre castigatorul din finala Vocea Romaniei.

Mirabela Dauer il face praf pe castigatorul de la Vocea Romaniei

Mirabela Dauer a scris pe Facebook parerea ei despre Bogdan Ioan: “Finalul acestui sezon de «Vocea României» s-a terminat pentru mine cu o mare dezamăgire. Și sunt convinsă că nu doar pentru mine. Eu sunt un om căruia îi place dreptatea. Nu spun că marele câștigător nu este un băiat simpatic, talentat și carismatic. Spun doar că cele 3 contracandidate pe care le-a avut au fost vizibil mai bune. Nu are rost să ne ascundem după deget și să nu recunoaștem ceva evident. Vorbind strict despre VOCE, oricare dintre cele 3 fete meritau trofeul! Iar fiind vorba despre un show al cărui slogan este «Doar VOCEA contează», mă așteptam ca doar ea să conteze! Din păcate însă, nu a fost așa! Capul sus, Dora, Mădălina și Alma! Sunteți artiste în adevăratul sens al cuvântului, iar steaua voastră va străluci mai tare decât îndrăzniți să visați! Sunt sigură de asta!”

Publicat: 28 dec. 2018, 09:51 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă