Câte ediții Românii au Talent mai sunt filmate. Ce va face Pro TV după ce le epuizează

Publicat: 07 mai 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta General
Câte ediții Românii au Talent mai sunt filmate. Ce va face Pro TV după ce le epuizează

Pandemia de coronavirus le-a încurcat rău planurile celor de la Pro TV. Românii au Talent, una dintre cele mai urmărite emisiuni ale trustului, nu se mai poate filma, ceea ce înseamnă că deocamdată nu vom ști câștigătorul celui de-al zecelea sezon. Pro TV va mai difuza doar edițiile care au fost filmate înainte ca în România să se declare stare de urgență.

Emisiunea ”Românii au Talent”, pauză forțată din cauza pandemiei

Românii au Talent este lider de audiență vineri seara, atunci când este difuzată emisiunea pe post. Pro TV a făcut încasări uriașe de pe urma show-ului. Nu mai puțin de 3.5 milioane de euro au intrat în conturile trustului, datorită reclamelor care apar în timpul emisiunii.

Cu atât mai mare este dezamăgirea șefilor de la Pro TV, în condițiile în care nu mai au cum să filmeze edițiile live ale show-ului. Pandemia de coronavirus le-a stricat planurile celor de la Pro. Aceștia sunt nevoiți să aștepte o perioadă, până vor putea să termine de filmat restul sezonului de la Românii au Talent.

Ceea ce se difuzează acum pe post sunt emisiunile înregistrate deja. Acestea s-au filmat în toamna anului trecut, când nu apăruse încă virusul COVID-19. Astfel, emisiunea ”Românii au Talent” va mai fi difuzată doar până la mijlocul lunii mai, când se vor încheia edițiile de preselecție.

Telespectatorii vor fi astfel nevoiți să mai aștepte până vor afla cine va câștiga sezonul al zecelea al show-ului. Marele învingător va intra în posesia unui premiu fabulos: 120.000 de euro.

Ce va difuza Pro TV vineri seara

În cazul în care nu se va găsi o soluție pentru ca semifinalele și finala emisiunii ”Românii au Talent” să se filmeze, măcar fără spectatori, Pro TV va trebui să facă modificări în grila de programe. Astfel, show-ul prezentat de Smiley și de Pavel Bartoș va fi înlocuit, cel mai probabil, cu filme artistice.

Nu ar fi prima decizie de acest gen pe care cei de la Pro au fost nevoiți să o ia. Astfel, serialul fenomen ”Vlad” a fost scos din grilă, tot din cauza pandemiei de coronavirus. Filmările aveau loc atât în țară, cât și în Grecia. De asemenea, au fost oprite și filmările pentru serialul de comedie ”Las Fierbinți”, tot din motive de siguranță.

În aceeași situație se află și emisiunile ”Ce spun românii”, ”Pe bune?!” și ”Masked Singer România”. Nici cunoscutele reportaje ale producției ”România, te iubesc” nu au avut cum să se mai flmeze. Singurele emisiuni care sunt difuzate în continuare în regim de live sunt ”Vorbește lumea” și ”La Măruță”.

Publicat: 07 mai 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta General
Pe aceeași temă