Se opreşte emisiunea Românii au talent?! Smiley a făcut anunțul aşteptat de milioane de români

Publicat: 20 mart. 2020, 09:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete

După ce filmările la mai multe emisiuni și seriale au fost amânate, având în vedere criza cauzată de epidemia de coronavirus, şi fanii show-ului „Românii au talent” se întrebau ce se va întâmpla cu producţia de la PRO TV. Smiley a oferit răspunsul mult aşteptat de milioane de români.

În cadrul unui interviu carismaticul co-prezentator a vorbit despre cum îşi petrece acum timpul de când toată lumea este sfătuită să nu mai iasă din casă. Smiley a dat de înţeles că în această perioadă agenda este cam goală… însă fanii emisiunii pe care o prezintă nu au de ce să îşi facă griji pentru că filmările nu sunt afectate în această perioadă critică pe care o traversează România.

Mai mult decât atât, explică artistul, producătorii show-ului de talente de la Pro TV au deja pregătite ediţiile până în luna mai.

„Deci, acum, sunt foarte liber. Concerte n-am, emisiunile, adică «Românii au talent» e deja filmată până în mai. (…).

Noi, spre norocul nostru, am venit cu tot cu scule din america, înţelegi? Deci, noi, avem studioul mobil cu noi, facem muzică, facem sport, facem… da, ne facem de mâncare, facem de toate. Dacă vrei, îşi fac un tur (…). Aici e bucătăria, unde, mă rog, e cam dezordine, dar se şi găteşte. (…). Pe noi ne afectează că nu ne putem vedea cu cei dragi, dar stăm… noroc că suntem cu toţii, ne suntem dragi unul altuia (…). Ieşim la plimbări prin curte, prin pădure (…)”, a declarat Smiley.

Publicat: 20 mart. 2020, 09:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă