EXCLUSIV | Cristian Ciaușu a câștigat trofeul Românii au talent! „Eu nu am sperat la câștig, nicio secundă”

Publicat: 02 iun. 2024, 16:03 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cristian Ciaușu a câștigat trofeul Românii au talent, sezonul 14, show-ul de la Pro Tv.

Cristian Ciaușu a câștigat trofeul Românii au talent, sezonul 14, show-ul de la Pro Tv. Adolescentul nici nu se gândea poate pleca acasă cu marele premiu de 120.000 de euro.

11 concurenți au luptat în marea finală Românii au talent pentru premiul de 120.000 de euro, iar Cristian Ciaușu a fost cel care i-a câștigat. Adolescentul din Brăila, în vârstă de 14 ani, ne-a oferit un interviu exclusiv, imediat după ce i-a fost înmânat trofeul.

Cristian Ciaușu a plecat acasă cu marele premiu de 120.000 de euro, la Românii au talent

Un nai a cucerit România. Zi-ne sincer, te-a gândit vreo secundă când te-ai înscris că vei ajunge să câștigi?

Nu, nu m-am gândit nicio secundă. Eu nu eram convins că voi ajunge nici măcar în etapa semifinalelor. Erau mulți concurenți buni și sunt fericit că am convins publicul cu interpretarea mea. A fost o perioadă dificilă, am muncit mult, dar totul a meritat.

Cu ce lecții rămâi după această participare? Cum te-a schimbat?

Da, pot spune că m-am schimbat. Adevărul este că trebuie să muncesc mult, să-mi mențin nivelul la care am ajuns și să evoluez de acum încolo.

Văzând echipa de producție, am realizat cât de multă muncă este în spatele unui astfel de show. Și că poate doar câteva secunde pe TV înseamnă câteva ore de pregătiri și filmări.

„Îmi doresc să ajung să cânt pe cele mai mari scene din lume”

Povestește-ne ce simțeai când Pavel și Smiley au început să strige locurile de la 11 la 1 și vedeai că numele tău tot nu apare? Când ai început să te gândești că vei câștiga?

Eu nu am sperat la câștig, nicio secundă. La fiecare loc eram convins că va fi numele meu. Așteptam cumva să-l aud.  După ce am rămas doar trei, eram convins că voi fi eu pe locul 3. A fost o surpriză incredibilă.

Ești la începutul carierei tale, dar te-ai gândit unde ai vrea să ajungi? Pe ce scene ai vrea să cânți?

Îmi doresc să ajung să cânt pe cele mai mari scene din lume, chiar și la Scala, unde ar trebui să mă îndrept spre o zonă de muzică clasică. Sunt pregătit să muncesc și să las viața să mă surprindă.

Cum vei sărbători acest trofeu? Ți-ai făcut deja planuri cu familia ta?

Nu am avut încă timp să sărbătoresc. Nici nu am apucat să le răspund tuturor colegilor la mesaje, din cauza faptului că totul a fost pe repede înainte. Acum mă voi odihni puțin și abia aștept să văd totul. Le sunt recunoscător tuturor.

FOTO: PRO TV

 

Publicat: 02 iun. 2024, 16:03 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×