Concurenții din semifinala 2 Românii au talent spun, în exclusivitate, de ce merită să fie votați pentru marea finală!

Publicat: 24 mai 2024, 13:31 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

După ce în urmă cu o săptămână, cinci concurenți s-au calificat în marea finală Românii au talent, a venit momentul ca lista să fie completată. În cea de-a doua semifinală, publicul va vota și cei de acasă vor alege alți 5 concurenți care să meargă în finală. În plus, cel de-al 11-lea loc va fi ocupat de un wild card – un concurent necalificat, pe care juriul îl va decide.

Înainte de semifinala a doua, am aflat în exclusivitate de la fiecare dintre cei 12 semifinaliști de ce consideră că merită să fie votați de către public.

 1. Quim Moya – Merit să fiu votat deoarece cred că ofer ceva frumos și lumea are nevoie de mai multe lucruri frumoase.
 2. Ansamblul Hecenii – Inițial am venit cu scopul de a reconstrui sala de dans pe care am avut-o, însă, după ce am ajuns în prima etapă, am înțeles că prin ceea ce facem, putem să cerem mai mult. Vrem să construim o școală de arte în localitate, prin care să promovăm și alte activități, precum canto, arta plastică, să avem un muzeu al ansamblului. Avem ajutorul promis de la Autorități, dar mai avem nevoie de bani. Așa că cei care ne vor vota vor îndeplini visul celor de pe scenă, dar și al celorlalți din localitate, care vor să aibă o ocupație. Cred că un moment important va fi că tot ceea ce facem noi, pe parcurs, va aduce roade și va fi un exemplu pentru ceilalți tineri, din alte localități.
 3. Sergey Mishchurenko – Cred că merit să fiu în finală. Nu sunt român, dar sper că cei de acasă îmi vor înțelege momentul și vor simți ce vreau să le transmit. Sunt gata pentru finală și ce voi pregăti, nu s-a mai văzut nicăieri în lume. E ceva la care am muncit ani de zile și sunt sigur că românii nu au mai văzut așa ceva. Și consider că e nevoie de ceva nou în finală.
 4. Cristian Ciaușu – Toți merită să fie votați, iar dacă publicul vrea să mai audă interpretările mele, să-mi fie aproape, să mă voteze.
 5. Ana Nuță – Simt că aduc ceva nou, îmi doresc să transmit o emoție aparte. Aș vrea să mă voteze dacă vor să mă susțină în cariera mea artistică, în debutul care urmează penru mine și înspre a mă susține pe marile scene.
 6. Carla Munteanu – Eu zic că mulți părinți și copii se vor regăsi în mesajul meu și sper să le placă dansul pentru că asta e generația noastră, în asta trăim.
 7. Dora Debreczeni – Merit în marea finală pentru că vreau să văd oamenii mai fericiți și mai frumoși, îmi doresc să râdă cu gura până la urechi.
 8. Iustin Cazacu – Vreau ca telespectatorii să vadă multă nebunie și fericire în momentul meu. Mi-aș dori ca oamenii să simtă șahul diferit, să-i inspir și eu.
 9. Lukas Urdea – O să fie un cântec special și aș vrea ca oamenii să-i vadă puterea, fiind o piesă cu un mesaj special despre o persoană care nu poate fi cu cel/cea de care îi place. Aș vrea să fie o inspirație pentru ei. O să fie un moment frumos pentru că este o piesă nouă, fresh.
 10. Anastasia Beaumont – Aș vrea ca oamenii să se bucure de performanța noastră și sper să-i fac să zâmbească. Salsa mă face să zâmbesc zi de zi și aș vrea ca asta să le transmită și celor de acasă.
 11. Corul Regal (reprezentanți – Mihai Similea și Roxana Sima) – Energia noastră, ceea ce simțim, ceea ce transmitem, emoție, relaxare. Per total, o stare de bine. Armonie muzicală. Înălțare.
 12. Villia – Piesa se numește Norocul meu și simt că e noroc să am ocazia să cânt această piesă. Ajungerea mea aici a inspirat piesa în sine. Mi-aș dori să se ridice la nivelul așteptărilor lor. Oamenii au îmbrățișat piesa de dinainte și asta m-a făcut să-mi doresc să creez un moment la fel de sincer. Și vreau să primeze în fața emoției.
Publicat: 24 mai 2024, 13:31 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×