Am aflat, în exclusivitate, ce ar face finaliștii Românii au talent cu marele premiu, dacă ar câștiga!

Publicat: 31 mai 2024, 11:36 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

11 concurenți luptă în marea finală Românii au talent pentru premiul de 120.000 de euro sau pentru unul dintre locurile 2 – 3 care le-ar putea aduce 20.000 de euro sau 10.000 euro. Pe cine va vota publicul ca fiind cel mai talentat concurent urmează să aflăm.

Însă, până atunci, am discutat cu fiecare dintre cei 11 și am aflat, în exclusivitate, ce ar face cu premiul cel mare dacă ar câștiga.

Cristian Ciaușu – Cu marele premiu, mi-aș cumpăra un apartament în Galați, ca să nu mai fac naveta pentru a merge la ansamblul folcloric și mi-aș extinde studioul de înregistrări. Mi-ar plăcea să poată veni și alte persoane. Cu siguranță, voi investi în muzică și în dezvoltarea mea.

Eduard Anghelescu – Premiul meu o să fie în totalitate al tatălui meu, pentru asta sunt aici – să-l aduc acasă, să nu-l mai văd plecat. Și cel puțin 20.000 de euro i-aș dona unui spital din Craiova, de la mine, pentru că e ceva ce mă reprezintă și-mi place.

Villa – Răspunsul meu sincer ar fi muzică – cred că e modalitatea prin care eu știu că pot să dau înapoi tot ce mi s-a dat și simt că ar fi responsabilitatea mea. Dincolo de asta, mie mi se pare absurd să te trezești peste noapte cu o sumă de genul ăsta bani și probabil o parte din ei i-aș dona, iar restul ar fi muzică.

Ana Nuță – I-aș investi, în primul rând, în cariera mea artistică. Dacă oamenii m-ar vota, înseamnă că vor să mă vadă în concerte mai mari. Și aș vrea să ajut și oamenii cu nevoi, copiii bolnavi de cancer. Eu fac voluntariat de când sunt mică, am fost alături de ei în momente foarte critice, am luat parte la durerea lor exrtaordinar de mare și aș vrea să-i pot ajuta cu o parte din bani.

Anastasiia Beaumont – I-aș investi în centrul de antrenament pe care vreau să-l construiesc.

Calisthenics România – Am vrea să investim în sport, ne-ar trebui o sală pentru că pe timpul iernii, noi mereu vom stagna sau chiar regresa din cauza condițiilor meteo. Ne-ar fi foarte de folos o sală.

Ansamblul Hecenii – Vom investi în dezvoltarea ansamblului, să pregătim sala de dans, să schimbăm încălțămintea.

Karlos Tănăsucă – Dacă aș câștiga, aș vrea să cumpărăm o casă pentru a nu mai sta în chirie și banii care mai rămân să îi păstrăm pentru momente importante în viață. Faptul că Bobo a plătit chiria pentru un an a fost un moment uluitor, deoarece nu mă așteptam să ne ajute cu o sumă atât de mare.

Emanuel Barica – Dacă aș câștiga, aș vrea să o salvez pe mama din iad, după cum mi-a zis și ea că se simte. Vreau să am un atelier cu toate lucrurile care mi-au lipsit deoarece și acum când merg în magazine, nu-mi pot permite anumite achiziții. Vreau să-mi fac un site unde să existe cursuri, dar și variante gratuite pentru cei care nu-și permit. Să pot pune acolo toate contribuțiile pe care le-am avut de-a lungul timpului, dar și să pot expune pentru achiziționare.

Dora Debreczeni – Mi-aș lua o casă și două instrumente muzicale – pian și vioară. Aș alege cele două instrumente pentru că profesoara mea de canto mi-a zis că mi s-ar potrivi.

VAN – Aș vrea să-mi ajut bunica, are niște medicamente cam costisitoare pe care le ia o dată la o lună. În al doile rând, aș vrea să investsc în muzică, în imaginea mea, în clipuri, în scule și materiale pentru studioul meu de acasă (e un studio la care încă lucrez). Nu vreau să fac absolut nimic altceva. Sunt cele mai mari visuri ale mele. Dacă le-aș realiza, mă declar feicit.

Publicat: 31 mai 2024, 11:36 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×